-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
Уповноваження на оцінку безпечності харчових продуктів діятиме 5 років - 04.04.2025
-
Заяву на розрахунок продуктивності обладнання з виробництва спирту можна подати в е-формі - 01.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
-
Переваги онлайн-доставки VARUS.UA: Що купували українці взимку - 07.03.2025
Ресторан предостерег посетителей от аллергии при помощи тату
Один из старейших ресторанов собы (национального японского блюда в виде длинной коричнево-серой лапши из гречневой муки) в Японии Koyo-tei, нанес иностранцам временные тату в рамках ивента два месяца назад.
Цель тату с традиционными японскими рисунками была выявить аллергию на гречневую крупу и увеличить о ней осведомленность.
Аллергия на гречневую крупу одна из самых распространенных пищевых аллергий среди детей и может привести к анафилактическому шоку.
В рамках ивента на посетителей наносили тату с помощью бульона для собы и в случае аллергии у посетителя краснела кожа, проявляясь видимым образом на татуировке.
[su_custom_gallery source=»media: 2407,2406,2405″ link=»lightbox» width=»270″ height=»130″ title=»never»]
Источник: MMR