-
Різномаїжний жовтень: акційні пропозиції на улюблені товари у тематичному каталозі від VARUS - 02.10.2024
-
Смак осені: рецепти гарбузових страв - 01.10.2024
-
Октоберфест: відчуй смак Німеччини у себе вдома - 23.09.2024
-
Осіння романтика: як влаштувати вечерю на двох - 17.09.2024
-
Навчальний сезон: смачні та корисні обіди для дітей - 11.09.2024
-
Осіннє різномаїжжя у VARUS: акційні пропозиції на українські та імпортні товари - 09.09.2024
-
Zakaz.ua запустив доставку продуктів з нового супермаркету AlcoHub - 05.09.2024
-
Що приготувати з кабачків: підбірка смачних та простих рецептів - 27.08.2024
-
ТОП-5 простих рецептів смачної консервації - 19.08.2024
-
ТОП-5 охолоджуючих напоїв для спекотного літа - 12.08.2024
Типовой бизнес-план ресторана
Данный Проект предусматривает открытие ресторана в одном из городов Украины (В бизнес-плане не делается привязка к конкретному месту, а дается средний показатель уровня арендной ставки для нужного помещения в масштабах Украины). Согласно концепции проекта,в ресторане будет два зала: первый – основной зал на 50 посадочных мест: второй – банкетный зад на 80 посадочных мест. Кухня ресторана – украинская, ресторан будет оформлен в национальном стиле.