-
Секрети здорового перекусу: страви, які допоможуть зберегти енергію та підтримати активність впродовж дня - 18 hours назад
-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 18.04.2024
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
-
День святого Патрика: тематичні рецепти - 14.03.2024
Перший стейк, надрукований на 3D-біопринтері, смачний як справжній
Стейк на 3D-біопринтері надрукувала компанія Aleph Farms. Це спільна розробка з фахівцями факультету біометричного інженірингу технологічного інституту «Техніон» (Ізраїль).
Перший у світі стейк виготовлений без забирання життя у тварини.
Продукт створений із жирових клітин корови з відтворенням текстури натурального стейку. В нього ніжний смак яловичини, соковитий, наче з м’ясної лавки, зі слів перших дегустаторів.
Ще в 2016-му культивована яловичина визнана кошерною.
М’ясо зростало у біореакторі Aleph Farms. Не лише смачне, але й володіє такими ж поживними властивостями, як натуральна яловичина.
Попит на м’ясо зростає, яке отримане зі збереженням цілісності тварини. Продажі ростуть котлет для бургерів та ковбас, створених з альтернативної сировини.
За матеріалами Meatinfo