-
Zakaz.ua запустив доставку продуктів у Кривому Розі - 20.06.2022
-
Сезон полуниці: як вибрати якісні та смачні ягоди - 16.06.2022
-
Які товари найчастіше онлайн замовляють українці під час війни. Інфографіка Zakaz.ua - 08.06.2022
-
ПриватБанк підтримає грантами ресторанний бізнес, що приймає безготівку - 02.06.2022
-
“Індекс борщу”: як змінилася ціна на борщовий набір за три місяці війни - 25.05.2022
-
Zakaz.ua запустив доставку продуктів у Харкові - 24.05.2022
-
«Львіварня» проводить безкоштовні екскурсії для тимчасово переселених українців - 23.05.2022
-
Які продукти мають зберігатися у тривожній валізці - 19.05.2022
-
Інфографіка Zakaz.ua: як змінилися ціни на продукти в супермаркетах Києва під час війни - 12.05.2022
-
Спільна ініціатива ТМ Львівське та національної збірної України з футболу. Відтепер кожен голос за “Лева матчу” – це допомога українцям - 11.05.2022
Перший стейк, надрукований на 3D-біопринтері, смачний як справжній
Стейк на 3D-біопринтері надрукувала компанія Aleph Farms. Це спільна розробка з фахівцями факультету біометричного інженірингу технологічного інституту «Техніон» (Ізраїль).
Перший у світі стейк виготовлений без забирання життя у тварини.
Продукт створений із жирових клітин корови з відтворенням текстури натурального стейку. В нього ніжний смак яловичини, соковитий, наче з м’ясної лавки, зі слів перших дегустаторів.
Ще в 2016-му культивована яловичина визнана кошерною.
М’ясо зростало у біореакторі Aleph Farms. Не лише смачне, але й володіє такими ж поживними властивостями, як натуральна яловичина.
Попит на м’ясо зростає, яке отримане зі збереженням цілісності тварини. Продажі ростуть котлет для бургерів та ковбас, створених з альтернативної сировини.
За матеріалами Meatinfo