-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 11 hours назад
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
-
День святого Патрика: тематичні рецепти - 14.03.2024
-
На кефірі, з шоколадом, овочами чи лососем: святкуємо Колодій разом із VARUS - 12.03.2024
Двенадцатый фестиваль Уличной Еды
18 Июль — 19 Июль
С 11:00 (18 Июль) до 23:00 (19 Июль)
Платформа арт-завод
ул. Беломорская, 1а, Киев
Настоящий бограч можно приготовить исключительно в казане на костре. И никак иначе.
Шесть часов надо для приготовления этого блюда венгерской кухни. Именно так, по правильному рецепту, будут готовить бограч наши резиденты Hamonbaby на Двенадцатый фестиваль Уличной Еды.
Ученые утверждают, что гриль наиболее позволяет сохранить все полезные свойства овощей. На Двенадцатом фестивале уличной еды мы будем готовить полезную и вкусную уличную еду. Присоединяйтесь!