-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
-
Виробник спиртного напою не може двічі оскаржити рішення органу сертифікації, але може скаржитися до Держпродспоживслужби - 15.01.2025
-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
-
ТОП-5 найпопулярніших страв у VARUS CAFE: що обирають клієнти? - 23.12.2024
-
Доходи ресторанного бізнесу в Україні торік приросли на 120%: хто заробив найбільше? - 23.12.2024
-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
Impossible Foods начинает массовое производство растительных бургеров
Американский стартап, который специализируется на производстве искусственного мяса, стал партнером крупного производителя продуктов питания OSI Group.
Благодаря такому партнерству компания сможет начать массовое производство Impossible Burger в Калифорнии. Главная фишка данного продукта — это “кровоточащее” мясо, которое, однако, производят исключительно из растительных компонентов.
Объявление о кооперации Impossible Foods с OSI Group уже негативно повлиять на отчет о доходах ближайшего конкурента компании Beyond Meat — акции этой компании опустились на 15%.