-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 13.05.2025
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 13.05.2025
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
В США разработали аналог сливочного масла — без жира
“Заменитель” масла сохраняет вкус и внешний вид оригинального продукта, однако имеет гораздо меньше жира и калорий.
Созданный продукт пока что остается без названия. Ученые обещают, что в ближайшее время на его основе создадут несколько разных версий масла без жира.
Создать максимально “нежирное” масло американским ученым удалось благодаря новой технологии эмульгирования. Она дает возможность точно дозировать количество воды в продукте, что в дальнейшем меняет его свойства.
В одной ложке нового масла находится 2,8 грамма жира и 25,2 калории. Тогда как в ложке масла этот показатель составляет 11 грамм жира и 100 калорий.