-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
Лекція-дегустація Cognac Godet
В історії трапляються такі поворотні події та ключові особи, які змінюють хід майбутнього, його подальший темп та напрямок. Окрилені набутим досвідом та мандрівними враженнями в своїх творіннях дарують новим поколінням реалізовані новаторські ідеї. Ці погляди впродовж усього часу продовжує доносити з віків сім’я Godet (Годе).
Життя коньяка як напою завжди перетиналось з прізвищем Годе. І все частіше до прикраси, наче традиційної сутності напою, майстерно вносилось все більше нових карат. Подібним можуть здивувати далеко не всі. Однак один із попередників – Августин Годе поєднав інновації та потребу в гастрономічній гармонії, створивши, в певному роді, “візитівку” компанії — “Gastronome”. Не залишився в стороні і сучасник Жан-Жак — з білим коньяком “Antarctica”, як своєрідною згадкою про експедицію поміж крижин 70-ої паралелі. І це не просто нова течія, а революція у поглядах на відомі нам речі.
Закладені здібності талановитого торговця і мандрівника, сім’я Годе чудово скомпонувала все це у мистецтві виробництва напою, покоривши серця шанувальників минулого і сьогодення. Про ці та інші тонкощі історії компанії розповість молодший серед братів Годе — Кирил. Він стане для нас унікальним провідником впродовж всієї дегустаційної екскурсії по закуткам смакової та ароматичної палітри, вишуканого та загадкового коньяка “Godet”.
Дегустаційна карта:
Коли: 28 березня 2016 г. в в 19:30
Де: Winetime. пр.Бажана, 1е, Київ, 02140