-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 11 hours назад
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 2 дней назад
-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 13.05.2025
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 13.05.2025
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
Лекція-дегустація Cognac Godet
В історії трапляються такі поворотні події та ключові особи, які змінюють хід майбутнього, його подальший темп та напрямок. Окрилені набутим досвідом та мандрівними враженнями в своїх творіннях дарують новим поколінням реалізовані новаторські ідеї. Ці погляди впродовж усього часу продовжує доносити з віків сім’я Godet (Годе).
Життя коньяка як напою завжди перетиналось з прізвищем Годе. І все частіше до прикраси, наче традиційної сутності напою, майстерно вносилось все більше нових карат. Подібним можуть здивувати далеко не всі. Однак один із попередників – Августин Годе поєднав інновації та потребу в гастрономічній гармонії, створивши, в певному роді, “візитівку” компанії — “Gastronome”. Не залишився в стороні і сучасник Жан-Жак — з білим коньяком “Antarctica”, як своєрідною згадкою про експедицію поміж крижин 70-ої паралелі. І це не просто нова течія, а революція у поглядах на відомі нам речі.
Закладені здібності талановитого торговця і мандрівника, сім’я Годе чудово скомпонувала все це у мистецтві виробництва напою, покоривши серця шанувальників минулого і сьогодення. Про ці та інші тонкощі історії компанії розповість молодший серед братів Годе — Кирил. Він стане для нас унікальним провідником впродовж всієї дегустаційної екскурсії по закуткам смакової та ароматичної палітри, вишуканого та загадкового коньяка “Godet”.
Дегустаційна карта:
Коли: 28 березня 2016 г. в в 19:30
Де: Winetime. пр.Бажана, 1е, Київ, 02140