-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
-
Е-система обігу алкоголю, тютюну та рідин в електронних сигаретах запрацює з 2026 р. - 11.10.2024
-
ТОП-5 рецептів з цвітної капусти: як урізноманітнити осіннє меню - 11.10.2024
-
Виробники спирту та біоетанолу враховуватимуть гарантоване податкове зобов’язання з акцизного податку - 10.10.2024
-
Різномаїжний жовтень: акційні пропозиції на улюблені товари у тематичному каталозі від VARUS - 02.10.2024
-
Смак осені: рецепти гарбузових страв - 01.10.2024
-
Октоберфест: відчуй смак Німеччини у себе вдома - 23.09.2024
Відкриття осені: пивний ресторан Craft&Kumpel’ на площі Ринок у Львові
28 вересня, у суботу, відбудеться офіційне відкриття нового ресторану Kumpel’ Group у Львові: пивного ательє Craft&Kumpel’ на пл. Ринок, 18.
Craft&Kumpel’ Beer Atelier – це ресторан свіжого кумпелевого пива, легких страв «авантурної кухні» та гучних вечірок. Заклад має велику контактну барну стійку для дегустацій, чотири просторі зали, зручні для компанійських посиденьок та вечірок із запальними ді-джеями.
Ресторан розвиває новий для України формат «пивного ательє»: ми спеціалізуємося на крафтовому та класичному пиві власного виробництва, пивних коктейлях та спеціально підібраних до них стравах. Головна особливість у тому, що у нашому пивному ательє Craft&Kumpel’ вас зустрічатимуть та пригощатимуть пивні майстри та гастро-спеціалісти.
Наші пивні майстри («ПіЕм») добре знаються на особливостях пивоваріння, смакових відмінностях сортів пива, і готові проводити неймовірні фахові дегустації для гостей, присмачені унікальними історіями та розповідями.
У пивному ательє Craft&Kumpel’ представлені 15 видів кумпелевого пива. Це – живе, нефільтроване, непастеризоване пиво, яке вариться на двох власних міні-пивоварнях Kumpel’ Group за авторськими рецептурами від головного пивовара Тараса Фалика: «Світле галицьке», «Пшеничне», два елі – «Золотий» і «Бронзовий», та 12 видів крафтового пива. Доповнює палітру смаку – карта пивних коктейлів.
Створюючи меню закладу, ми надихнулися ідеєю foodsharing, і розробили спеціальні подачі для того, аби кожну страву було зручно поділити на компанію. Ми запрошуємо пізнати новий кулінарний досвід авантурної кухні. Свій початок «авантурна кухня» бере на зламі ХІХ і ХХ століть із страв, котрі господині готували до неочікуваного прийому гостей – швидких перекусок з того, що було під руками. «Авантурна кухня» народилася із суміші фантазії та експромту, бажання здивувати і гарно провести час.
Ми творчо розвинули цю традицію, тож тепер це і елегантні канапки, і сирні боли, грісіні з пастрамі, дуети супів та паштетів, і ще безліч сучасних смачних страв. Усі страви у пивному ательє Craft&Kumpel’ готуються та подаються у вигляді оригінальних сетів – «авантурок», які здивують вас смаком та формою. Більшість із них можна (і треба!) їсти руками, долучаючись до розвитку пивної культури та foodpairing.
Довідка
Kumpel’ Group була започаткована у 2008 році, коли відкрився перший у Львові ресторан із пивоварнею у закладі та автентичною галицькою кухнею – «Кумпель» на пл. Митній. На сьогодні мережа об’єднує вісім закладів, дві пивоварні, крафтові крамниці та екскурсійне агентство «Кумпель-тур».
Мережа популяризує галицьку кухню, у ресторанах відновлюють давню рецептуру та створюють нові страви; клієнтам пропонують власне свіжозварене крафтове пиво; також активно розвивається співпраця із локальними фермерськими господарствами: вони постачають екопродукти для ресторанів та крафтових крамниць.