-
VARUS презентує новинку від власної ТМ Varto: CremaVera — ідеальна пара до гарячих напоїв! - 27.02.2025
-
Як не залишити весь бюджет у супермаркеті: прості способи заощаджувати на покупках - 21.02.2025
-
Новинка у VARUS: Ікра кети Origin 200 г — преміальна якість зі знижкою до -35% - 21.02.2025
-
Нове печиво MONIKA ТМ Varto у супермаркетах VARUS: класика, що тане у роті - 17.02.2025
-
Продуктивність обладнання з виробництва спирту визначатиме науково-дослідний інститут - 13.02.2025
-
Ігристе для першого побачення та Дня Закоханих: новий випуск подкасту “Антискептик” від MAUDAU - 12.02.2025
-
У VARUS назвали 5 трендів розвитку ринку ритейлу у 2025 році - 07.02.2025
-
Єдиний реєстр місць зберігання продукції зі спирту і тютюну запрацює впродовж 60 днів - 28.01.2025
-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
На WOG Cafe з`явились сезонні новинки з французьким смаком
АЗК WOG доповнив меню кафе сезонними новинками.
«Ми доповнили наше звичне меню сезонними стравами та напоями, які наповнені різноманіттям гастрономічної палітри французької кухні. Інгредієнти підібрані спеціально до сезону. Кожен може скуштувати улюблений хот-дог з додаванням сиру «Рокфор», а до кави взяти справжній французький круасан на вершковому маслі з джемами», — розказує Олександр Береславець, бренд-шеф WOG Cafe.
Отже, в меню WOG Cafe ввійшли сезонні новинки:
- Хот-дог/рол та хот-дог/рол XXL з сиром «Рокфор»
- Бургер та дабл бургер зі свининою або качкою
- Бургер-рол зі свининою або качкою
- Французький круасан на вершковому маслі з джемами
- Лаймовий мафін з пелюстками троянди
- Шпинатні палички з сиром
- Тальятеле з морепродуктами
- Тальятеле з качкою
- Крем-суп з лисичок на кокосовому молоці
- REDBULL енерджі
- BUMBLE вишня/яблуко
- Матча смузі з додаванням йогурту
- Матча смузі з додаванням соку
- Овочевий смузі
- Сироп «Лаванда»
Відзначимо, що всі інгредієнти для приготування страв в мережі WOG відбираються, згідно європейської моделі контролю безпеки HASSP (система аналізу ризиків небезпечних факторів і контролю критичних точок), яка побудована за принципом «від лану до столу». Страви нового меню – не виняток. Компанія пройшла сертифікацію HASSP і ISO 22000, проводить чіткий контроль на всіх етапах виробництва та обігу продуктів харчування, які потрапляють на прилавки мережі.
Нові сезонні страви та напої меню доступні в усіх відділеннях автозаправних комплексів WOG, у WOG Cafe і поїздах «Інтерсіті».
Источник: trademaster.ua