М’ясомаркети: м’ясні сомельє дарують позитивні враження

Миронівський хлібопродукт концептуально змінився. За франшизою провідної агропромислової компанії України відчинили чимало нових закладів — крамниць “М’ясомаркет” та “Döner Market”.

1-ий “М’ясомаркет” побачила Україна у липні минулого року. Минулого тижня відчинили 54-й подібний заклад у Харкові.

“М’ясомаркети” — новий формат крамниць поруч з домом із ультимативним вибором м’яса,  м’ясної продукції від МХП. Відповідно до концепції — жодних традиційних продавців.

Замість них — м’ясні сомельє, які дарують гостям приємні враження від гастрошопінгу, поширюють ідеї рецептів смачних м’ясних страв, допомагають з відбором складників.

В асортименті: курятина, м’ясна продукція (індичка, свинина, яловичина), молочна продукція, соуси, інше.

За матеріалами Союзу птахівників України