-
Нове печиво MONIKA ТМ Varto у супермаркетах VARUS: класика, що тане у роті - 1 день назад
-
Ігристе для першого побачення та Дня Закоханих: новий випуск подкасту “Антискептик” від MAUDAU - 12.02.2025
-
У VARUS назвали 5 трендів розвитку ринку ритейлу у 2025 році - 07.02.2025
-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
-
Виробник спиртного напою не може двічі оскаржити рішення органу сертифікації, але може скаржитися до Держпродспоживслужби - 15.01.2025
-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
-
ТОП-5 найпопулярніших страв у VARUS CAFE: що обирають клієнти? - 23.12.2024
-
Доходи ресторанного бізнесу в Україні торік приросли на 120%: хто заробив найбільше? - 23.12.2024
Ігристе для першого побачення та Дня Закоханих: новий випуск подкасту “Антискептик” від MAUDAU
Подкаст «Антискептик» від MAUDAU продовжує свою захопливу подорож світом напоїв, цього разу зосереджуючись на ігристих винах. У новому випуску ведучі разом із провідними експертами розвінчують міфи та діляться секретами вибору та споживання цього святкового напою.
Тема першої частини випуску – різноманіття ігристого: від італійського Просеко до французьких Креманів, від іспанської Кави до українських петнатів. Спікери подкасту пояснюють, чому Просеко стало настільки популярним у світі, чому іспанську Каву несправедливо недооцінюють, а також дають рекомендації щодо вибору якісного шампанського. Окрему увагу приділили українським ігристим винам, які сьогодні можуть конкурувати з європейськими виробниками та стають все більш впізнаваними на міжнародному ринку.
Гостями випуску стали відомі українські сомельє:
- Марина Ревкова – найкраща сомельє України 2020 року, авторка Telegram-каналу Deja Bu.
- Олександр Шеханін – сомельє, викладач винної школи Goodwine, автор Telegram-каналу Open Wine.
Слухачі дізнаються не тільки про особливості виробництва різних видів ігристого, але й про їхні ключові характеристики, міфи, що оточують цей напій, та рекомендації щодо вибору вина на будь-який бюджет.
Другу частину присвячено мистецтву поєднання ігристого з їжею, вибору правильного келиха та створенню ідеальної атмосфери для насолоди цим напоєм. Ведучі та експерти діляться секретами, який келих найкраще розкриває аромат шампанського, чи дійсно Просеко — це ідеальний вибір для першого побачення, та які незвичайні гастрономічні поєднання можуть створити несподівані смакові враження. Вони також розповідають про поєднання ігристого з вишуканими стравами та нетиповими продуктами, такими як оселедець під шубою, чипси або фастфуд.
Крім того, у новому випуску команда MAUDAU проводить розіграш цікавих подарунків. Для участі необхідно підписатися на YouTube-канал, поставити лайк та залишити коментар під випуском.
Новий випуск подкасту «Антискептик» вже доступний на YouTube та стрімінгових платформах.
Про MAUDAU
MAUDAU – український маркет повсякденних штук, який працює з 2021 року. Його місія – максимально спростити процес комплексної покупки повсякденних товарів. Онлайн-маркет співпрацює з понад 400 постачальниками, а асортимент налічує понад 150 тисяч товарів у категоріях «Продукти», «Алкоголь», «Дитячі товари», «Краса і догляд», «Побутова хімія», «Зоотовари» та інших. MAUDAU доставляє товари по всій Україні та розвиває власну кур’єрську службу.