-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
У Львові відбудеться Перший міжнародний кулінарний конкурс OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP
9-11 листопада, у Першому міжнародному кулінарному конкурсі OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP, що пройде у рамках найбільшого в Україні фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv, змагатимуться майже півтори сотні кухарів з понад десяти країн світу.
Представлятимуть гастрономічну культуру своїх країн та вправлятимуться у кулінарній майстерності представники таких країн як Сербія, Хорватія, Албанія, Білорусь, Польща, Туреччина, Румунія, Молдова, Ізраїль та 17 областей України.
Конкурсанти виборюватимуть титул кращого у двох номінаціях: юніори (до 23 років) та сеньйори (від 23 років). Саме ж змагання відбуватиметься у наступних категоріях: основна страва (індивідуальне змагання юніорів), сет-меню (закуска, основна страва та десерт – індивідуальний конкурс сеньйорів) та арт-клас “Багатство осені” (карвінг, композиція з цукрової мастики, хлібобулочні вироби, скульптура, скульптура з шоколаду тощо).
Останнього конкурсного дня, десять кращих кухарів серед сеньйорів “зіграють” у «ЧОРНИЙ ЯЩИК» — номінацію, за результатами якої визначатимуть володаря призового місця – GOLD CHEF OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP 2016
До складу журі увійдуть представники країн конкурсантів, які прискіпливо звертатимуть увагу на організацію робочого процесу та оцінюватимуть роботу кухарів за міжнародними правилами WACS, особливу увагу приділяючи: організації робочого місця, техніці безпеки, використанню продуктів, чистоті, сервіруванні і подачі готової страви. Втім основним критерієм, звісно, залишається смак…
Переможці отримають золоту, срібну і бронзову медалі, дипломи, сертифікат для всіх учасників змагань, а також кубки та цінні призи, подарунки від партнерів та спонсорів. Призовий фонд Першого міжнародного кулінарного конкурсу Open Ukrainian Culinary Cup становить 50 000 грн.
Дізнатися детальніше про умови реєстрації до участі у конкурсі: https://www.facebook.com/events/1783906601823533/
Придбати квиток можна тут: https://gastroli.ua/tickets/horeca-show/buy
Поспішайте отримати свій квиток у світ ресторанних знань, рішень та смаків!
Нагадаємо, що найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу – HoReCa Show Lviv відбуватиметься 9 -11 листопада у львівському виставковому центрі Південний-EXPO (вул. Щирецька, 36) й поєднає на одному майданчику міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів і рестораторів.
HoReCa Show Lviv – три дні, чотири тисячі квадратних метрів, десятки рестораторів і готельєрів, сотні кухарів, тисячі відвідувачів. Знання, контакти, рішення. Смаки та емоції. Живе спілкування. Тут будуть усі!
Стежте за новинами HoReCa Show 2016:
http://horecashow.lviv.ua/
https://www.facebook.com/HorecaSHOWlviv/
Головні організатори: ТД «S-PROF», WEST CHEF GROUP
Партнери з проведення заходів: U.S. Meat Export Federation, «Арго», «Львівські Ярмарки», «Трускавецька».
Iнформаційні партнери: «Готельєр & Ресторатор», «Львівська Хвиля», «Егоїст», «Maxymus», «5 канал», «Афіша», Skovoroda.
За підтримки: Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради.