-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 18.04.2024
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
-
День святого Патрика: тематичні рецепти - 14.03.2024
-
На кефірі, з шоколадом, овочами чи лососем: святкуємо Колодій разом із VARUS - 12.03.2024
Международный экспофорум ресторанно-отельного бизнеса и клининга FoReCH
Самое ожидаемое событие индустрии гостеприимства Украины —
Международный экспофорум ресторанно-отельного бизнеса и клининга FORECH!
25-27 сентября 2019 года
3,4 павильоны Международного выставочного центра
FORECH 2019 это:
- Лучшая коммуникационная площадка для профессионалов рынка HoReCa
- Участие лидеров отрасли индустрии гостеприимства
- 300 участников из Украины и зарубежных стран
- Инновационные решения и современные технологии
- Масштабная обучающая программа, мастер-классы, презентации
Следите за нашими новостями на сайте
[su_button url=» http://forech.kiev.ua/ru/glavnaya/» target=»blank» background=»#007bb6″ color=»#fefefd» size=»6″ center=»yes» text_shadow=»0px 0px 0px #000000″] Забронировать стенд на выставку [/su_button]
[su_button url=» https://forech.kiev.ua/ru/kupyt-bylet/» target=»blank» background=»#ef352d» color=»#fefefd» size=»6″ center=»yes» text_shadow=»0px 0px 0px #000000″] Подать заявку на участие [/su_button]
Мы в Facebook.