-
Українці за минулий рік зʼїли морозива на понад 13,3 млрд грн - 02.06.2025
-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
Торгівлю алкоголем заборонятимуть виключно на територіях бойових дій і тимчасово окупованих - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
Двенадцатый фестиваль Уличной Еды
18 Июль — 19 Июль
С 11:00 (18 Июль) до 23:00 (19 Июль)
Платформа арт-завод
ул. Беломорская, 1а, Киев
Настоящий бограч можно приготовить исключительно в казане на костре. И никак иначе.
Шесть часов надо для приготовления этого блюда венгерской кухни. Именно так, по правильному рецепту, будут готовить бограч наши резиденты Hamonbaby на Двенадцатый фестиваль Уличной Еды.
Ученые утверждают, что гриль наиболее позволяет сохранить все полезные свойства овощей. На Двенадцатом фестивале уличной еды мы будем готовить полезную и вкусную уличную еду. Присоединяйтесь!