-
Соцмережі як нова вітрина: як Telegram, Facebook й Instagram впливають на вибір продуктів у VARUS - 2 дней назад
-
Смак, що говорить сам за себе: TM Origin представляє новинку — латвійські шпроти в олії - 20.06.2025
-
Тобі можна дізнатися більше: у мережі VARUS проходять тижні рожевих вин - 20.06.2025
-
Літо на смак: відкрий свій океан з тунцем від ТМ Varto! - 13.06.2025
-
Солодке диво у VARUS: витончені цукерки “Північне сяйво” від власної ТМ Varto вже на полицях - 11.06.2025
-
Українці за минулий рік зʼїли морозива на понад 13,3 млрд грн - 02.06.2025
-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
За I квартал 2018 Киев пополнился 30-ю ресторанами
В период с января по апрель текущего года в столице открыли 30 новых ресторанов. Но положительной тенденции в финансовом приросте не отмечается. Так, эксперты считают, что половина из этих заведений не смогут проработать даже один год.
Несмотря на то, что в Киеве уже функционирует огромное количество ресторанов – а это порядка 1850 штук, предприниматели неустанно продолжают инвестировать большие суммы в открытие новых. Минимальный вклад в маленькую кофейню стартует от 30-ти тысяч долларов, а если речь идет о ресторанах премиум-класса, то сумма уже достигает 1 миллиона долларов.
Источник: Trademaster.ua