-
Додайте вогника улюбленим стравам: новий соус “Солодкий чилі” від ТМ Varto - 20.08.2025
-
Малиновий джин, фісташковий лікер і трохи сорому. Або чому смаковий алкоголь — це нова барна свобода - 14.08.2025
-
Смакує по-домашньому: нові пиріжки ТМ Varto — до Спаса та щодня! - 31.07.2025
-
Сезон барбекю в розпалі: добірка для ідеального пікніка - 31.07.2025
-
Який смак твого літа? Відчуй його разом з новими сидрами ТМ Varto! - 28.07.2025
-
Смак, вартий традицій: новинка хлібів ТМ Varto — вже у VARUS - 24.07.2025
-
Ринок кави й чаю в Україні: 10 млрд грн виручки за 2024 - 18.07.2025
-
Власна ТМ Varto презентує новинку з італійським характером — CANNOLI - 27.06.2025
-
Соцмережі як нова вітрина: як Telegram, Facebook й Instagram впливають на вибір продуктів у VARUS - 23.06.2025
-
Смак, що говорить сам за себе: TM Origin представляє новинку — латвійські шпроти в олії - 20.06.2025
Impossible Foods начинает массовое производство растительных бургеров
Американский стартап, который специализируется на производстве искусственного мяса, стал партнером крупного производителя продуктов питания OSI Group.
Благодаря такому партнерству компания сможет начать массовое производство Impossible Burger в Калифорнии. Главная фишка данного продукта — это “кровоточащее” мясо, которое, однако, производят исключительно из растительных компонентов.
Объявление о кооперации Impossible Foods с OSI Group уже негативно повлиять на отчет о доходах ближайшего конкурента компании Beyond Meat — акции этой компании опустились на 15%.