-
Соцмережі як нова вітрина: як Telegram, Facebook й Instagram впливають на вибір продуктів у VARUS - 2 дней назад
-
Смак, що говорить сам за себе: TM Origin представляє новинку — латвійські шпроти в олії - 20.06.2025
-
Тобі можна дізнатися більше: у мережі VARUS проходять тижні рожевих вин - 20.06.2025
-
Літо на смак: відкрий свій океан з тунцем від ТМ Varto! - 13.06.2025
-
Солодке диво у VARUS: витончені цукерки “Північне сяйво” від власної ТМ Varto вже на полицях - 11.06.2025
-
Українці за минулий рік зʼїли морозива на понад 13,3 млрд грн - 02.06.2025
-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
Impossible Foods начинает массовое производство растительных бургеров
Американский стартап, который специализируется на производстве искусственного мяса, стал партнером крупного производителя продуктов питания OSI Group.
Благодаря такому партнерству компания сможет начать массовое производство Impossible Burger в Калифорнии. Главная фишка данного продукта — это “кровоточащее” мясо, которое, однако, производят исключительно из растительных компонентов.
Объявление о кооперации Impossible Foods с OSI Group уже негативно повлиять на отчет о доходах ближайшего конкурента компании Beyond Meat — акции этой компании опустились на 15%.