-
Zakaz.ua запустив доставку продуктів у Кривому Розі - 20.06.2022
-
Сезон полуниці: як вибрати якісні та смачні ягоди - 16.06.2022
-
Які товари найчастіше онлайн замовляють українці під час війни. Інфографіка Zakaz.ua - 08.06.2022
-
ПриватБанк підтримає грантами ресторанний бізнес, що приймає безготівку - 02.06.2022
-
“Індекс борщу”: як змінилася ціна на борщовий набір за три місяці війни - 25.05.2022
-
Zakaz.ua запустив доставку продуктів у Харкові - 24.05.2022
-
«Львіварня» проводить безкоштовні екскурсії для тимчасово переселених українців - 23.05.2022
-
Які продукти мають зберігатися у тривожній валізці - 19.05.2022
-
Інфографіка Zakaz.ua: як змінилися ціни на продукти в супермаркетах Києва під час війни - 12.05.2022
-
Спільна ініціатива ТМ Львівське та національної збірної України з футболу. Відтепер кожен голос за “Лева матчу” – це допомога українцям - 11.05.2022
Рынок ресторанного бизнеса Украины возобновился после кризиса и сегодня развивается все более стремительными темпами
Ресторанный бизнес Украины значительно пострадал во время кризиса в 2009 году. Такая ситуация сложилась в связи с тем, что этот рынок как никакой другой зависит от платежеспособности населения. При снижении уровня жизни, население Украины стало реже посещать рестораны, а некоторые вовсе отказались от такого рода питания и отдыха.
В кризисном 2009 году показатели емкости рынка в стоимостном выражении снизились на 13,5% относительно предыдущего года. Но уже в 2011 году показатели емкости рынка ресторанного бизнеса превысили докризисные.