-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 40 mins назад
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 49 mins назад
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
Ресторани відчинятимуться за своїм розкладом без згоди з органами місцевого самоврядування
Зміни для рестораторів. Відповідно до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства виключено погодження відкриття закладу (підприємства) ресторанного господарства з органами місцевого самоврядування, установами державної санітарно-епідеміологічної служби в установленому законодавством порядку.
Години роботи закладу ресторанного господарства власник обиратиме самостійно, крім закладів, що належать до комунальної власності відповідних територіальних громад.
Такі зміни відповідно до чинного наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Про внесення змін до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства» від 18 листопада 2020 р. № 2362.
За матеріалами LexInform