-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
Місяць грузинської кухні від шефа Стумарі в Швеції
З 6 по 25 травня в гастропабі Tidbloms в місті Ґетеборг, другому за величиною місті в Швеції, пройшов «Місяць грузинської кухні» на чолі з шеф-кухарем кафе «Стумарі» з міста Суми — Темуром Ніканова.
Про те, як це було розповів директор міжнародного напрямку F&B Reikartz Hotel Group — Харальд Шьостром: «Підготовка почалася ще на початку березня, ми з Темуром відібрали 7 кращих вин із виноробні Schuchmann і склали традиційне грузинське меню: хінкалі, хачапурі, пхали, баклажани і 4 класичних м’ясних страви. Після запуску «місяця грузинської кухні» в Tidbloms ми помітили, що кількість гостей збільшується з кожним днем. На останньому тижні було 132 онлайн-бронювання та 128 бронювань через телефон. Це більше, ніж будь-коли раніше. Гостям сподобалась грузинська кухня, дехто навіть просив покликати кухаря, щоб подякувати йому особисто. Питання, яке особливо хвилювало всіх: чи будемо ми знову проводити подібні заходи і коли. Цей місяць показав нам, що попит на грузинську кухню є не тільки в Україні. У планах компанії провести ребрендинг ресторану Tidbloms і вже у вересні цього року запустити першу кав’ярню «Стумарі» за межами України».
Подивитися, як пройшов «Місяць грузинської кухні» можна на сторінках соціальних мереж Tidbloms pub & restaurang: facebook i instagram.
Джерело: Reikartz Hotel Group