-
Український ресторатор Савва Лібкін випустить книгу «Бізнес по-одеськи» - 22.01.2021
-
Zakaz.ua починає доставляти продукти з ЕКО маркет Україною - 20.01.2021
-
Rocket безкоштовно нагодує малозабезпечених киян - 13.01.2021
-
Рейтинг Rocket: найпопулярніша страва 2020 - 13.01.2021
-
The 100 Prosecco recipes by Sandro Bottega - 12.01.2021
-
Структура розподілу рестораного ринку України в 2020 році - 12.01.2021
-
VARUS отримав нагороду PRIVATELABEL 2020 - 28.12.2020
-
Новинка! Скретч-карти правової впевненості LEX! - 26.12.2020
-
Захистити бізнес — місія можлива! Практичні рішення при виникненні руйнівної ситуації «Обшук підприємства» - 25.12.2020
-
Бренд Tork і Юрій Ковриженко допоможуть ресторанам адаптуватися до нових стандартів гігієни - 24.12.2020
Кагор KOBLEVO Український визнано кращим в Україні
Невід’ємним атрибутом святкового великоднього столу, крім пасок і страв української кухні, є Кагор.
Створення Кагору — це особливий процес, який має свої секрети виноробства.
Характерною рисою справжнього Кагору є його темно-рубіновий колір.
При виробництві вина подрібнені ягоди винограду обов’язково нагрівають за температури 60-70°С і витримують близько доби. Завдяки цьому з’являється повний, оксамитовий, густий і дуже насичений смак з тонами чорносливу і шоколаду.
За даними дослідження Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, найбільшою популярністю серед споживачів користується саме Кагор KOBLEVO Український – він отримав золоту зірку якості і відзнаку споживачів. Бренд KOBLEVO увійшов до реєстру кращих постачальників товарів та послуг і ідеально підходить до святкування Великодня.
Спеціальна технологія виробництва, яку використовують винороби KOBLEVO забезпечує особливий насичений смак та гармонійний аромат.
Смакові якості оцінили і експерти-професіонали з Асоціації сомельє. Безперечно, українські ґрунти поблизу Чорного моря, якнайкраще підходять для вирощування червоних сортів винограду. Ягода набирає максимальну кількість природного цукру й речовин, які дарують Кагору необхідну насиченість, яскравий смак і аромат.
Традиційно щороку до Великодня Асоціація Сомельє України тестує найпопулярніші Кагори. Наосліп оцінюють популярні позиції, які продаються спеціально до свята.
«Особливо насичений смак і аромат у кагору українського KOBLEVO», — зазначає голова асоціації Іван Бачурін. «Це класичний Кагор з інтенсивним рубіновим кольором, складним ароматом сухофруктів, і чорносливу. Він відрізняється оксамитовим смаком і чудово доповнить Великодній стіл».
Сомельє рекомендують відкривати пляшку з Кагором за 20 хвилин до вживання — так аромат вина проявить себе в усій красі.
Шукайте Кагор KOBLEVO Український в оновленому дизайні у супермаркетах або замовляйте онлайн rozetka.com.ua/koblevo .