-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
-
День святого Патрика: тематичні рецепти - 14.03.2024
-
На кефірі, з шоколадом, овочами чи лососем: святкуємо Колодій разом із VARUS - 12.03.2024
-
Масляна 2024: ТОП-5 дієтичних рецептів млинців - 11.03.2024
-
Місяць ірландського різномаїжжя: День Святого Патрика у VARUS - 04.03.2024
-
Огляд асортименту риби на VARUS.UA: від тріски до лосося - 28.02.2024
-
Zakaz.ua запустив у Дніпрі доставку з WINETIME - 28.02.2024
-
Здорове харчування – це смачно і доступно. ТОП-10 продуктів, які заряджають енергією - 20.02.2024
-
Міфи про каву: ранковий ритуал чи залежність. 10 ключових фактів - 13.02.2024
Кагор KOBLEVO Український визнано кращим в Україні
Невід’ємним атрибутом святкового великоднього столу, крім пасок і страв української кухні, є Кагор.
Створення Кагору — це особливий процес, який має свої секрети виноробства.
Характерною рисою справжнього Кагору є його темно-рубіновий колір.
При виробництві вина подрібнені ягоди винограду обов’язково нагрівають за температури 60-70°С і витримують близько доби. Завдяки цьому з’являється повний, оксамитовий, густий і дуже насичений смак з тонами чорносливу і шоколаду.
За даними дослідження Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, найбільшою популярністю серед споживачів користується саме Кагор KOBLEVO Український – він отримав золоту зірку якості і відзнаку споживачів. Бренд KOBLEVO увійшов до реєстру кращих постачальників товарів та послуг і ідеально підходить до святкування Великодня.
Спеціальна технологія виробництва, яку використовують винороби KOBLEVO забезпечує особливий насичений смак та гармонійний аромат.
Смакові якості оцінили і експерти-професіонали з Асоціації сомельє. Безперечно, українські ґрунти поблизу Чорного моря, якнайкраще підходять для вирощування червоних сортів винограду. Ягода набирає максимальну кількість природного цукру й речовин, які дарують Кагору необхідну насиченість, яскравий смак і аромат.
Традиційно щороку до Великодня Асоціація Сомельє України тестує найпопулярніші Кагори. Наосліп оцінюють популярні позиції, які продаються спеціально до свята.
«Особливо насичений смак і аромат у кагору українського KOBLEVO», — зазначає голова асоціації Іван Бачурін. «Це класичний Кагор з інтенсивним рубіновим кольором, складним ароматом сухофруктів, і чорносливу. Він відрізняється оксамитовим смаком і чудово доповнить Великодній стіл».
Сомельє рекомендують відкривати пляшку з Кагором за 20 хвилин до вживання — так аромат вина проявить себе в усій красі.
Шукайте Кагор KOBLEVO Український в оновленому дизайні у супермаркетах або замовляйте онлайн rozetka.com.ua/koblevo .