-
ТОП-5 веганських рецептів для літнього фруктового буму - 24.07.2024
-
Низькокалорійні літні десерти: ТОП-5 рецептів - 15.07.2024
-
Брускети для літніх пікніків: ТОП кращих рецептів - 10.07.2024
-
Святкуйте літо: знижки на улюблені товари до 37% у мережі VARUS - 02.07.2024
-
Коктейльний гороскоп: обираємо напій за знаком зодіаку - 01.07.2024
-
Коктейль-вечір з друзями: рецепти літніх коктейлів, які можна приготувати самостійно - 18.06.2024
-
Секрети стрункості: плануй свій раціон та худни - 10.06.2024
-
Щасливе дитинство: ТОП-3 простих рецептів для корисних сніданків - 06.06.2024
-
“Літній карнавал” у VARUS: акційні пропозиції та оригінальні рецепти у тематичному каталозі - 03.06.2024
-
ТОП-продуктів. Ковбаса та м’ясні делікатеси: що українці найчастіше замовляють онлайн. Аналітика від VARUS.UA - 27.05.2024
Індекс олів’є: скільки коштує новорічний салат в 2020 році
Новий рік без олів’є як пюрешка без котлетки. Цей салат міцно «закріпився в ДНК» українців і без нього неможливо уявити жодне новорічне застілля. Сервіс доставки їжі Raketa проаналізував ціни на олів’є в різних містах України, дізнавшись, де його готують найдешевше і найдорожче.
«Індекс олів’є» — середня сума вартості олів’є в ресторанах, доставку з яких здійснює сервіс Raketa. Рейтинг показує, наскільки низькі або високі ціни на цей салат в різних містах України
Так, за даними Raketa, в трійку самих «дорогих» міст входять Вінниця, Дніпро і Київ. У цих містах середня ціна олів’є стартує від 90 грн. А ось найнижча середня вартість салату — в Івано-Франківську (33 грн), Кременчуці (54 грн) і Рівне (55 грн).
Також, згідно з рейтингом, найдорожчий олів’є з доставкою можна замовити в Києві за 450 грн (за 200 грамів). А ось найдешевшою новорічною стравою можна поласувати в Івано-Франківську. В одному з місцевих закладів його вартість складає всього 19 грн за 100 грамів. В цілому ж середня вартість олів’є по Україні становить 70 грн.
З цікавого: тільки за листопад клієнти Raketa з’їли понад пів тонни олів’є! І чим ближче до Нового року, тим більше новорічного салату з’їдають українці. У Raketa прогнозують, що в грудні попит на цей салат збільшиться як мінімум в п’ять разів.