-
Які продукти мають зберігатися у тривожній валізці - 18 hours назад
-
Інфографіка Zakaz.ua: як змінилися ціни на продукти в супермаркетах Києва під час війни - 12.05.2022
-
Спільна ініціатива ТМ Львівське та національної збірної України з футболу. Відтепер кожен голос за “Лева матчу” – це допомога українцям - 11.05.2022
-
Кожен на своєму фронті: ГК «Нові Продукти» продовжує активно працювати та надавати допомогу армії та суспільству - 13.04.2022
-
Zakaz.ua запустив доставку товарів з «Таврія В» в Одесі - 08.04.2022
-
Група Компаній «Нові Продукти» продовжує активну діяльність в умовах війни! Завод працює, товар виробляється, постачання відновлено - 21.03.2022
-
ПриватБанк подвоїть цифрові чайові кращим офіціантам кафе та ресторанів - 22.02.2022
-
«Динамо» у твоєму серці і на твоєму PIT BULL™: оновлений дизайн енергетика у футбольному стилі - 18.02.2022
-
У bafood до Дня закоханих їжа заговорила про кохання - 08.02.2022
-
Новий вигляд, колишній смак: редизайн бляшанки REVO™ 2022 - 03.02.2022
В Норвегии открыли подводный ресторан
Чтобы попробовать морские деликатесы непосредственно в месте их обитания, гурманам потребуется совершить путешествие в южную точку норвежского побережья, в коммуну Линнеснес. Там как раз открыли ресторан Under.
“Затонувший” ресторан уходит на 5 метров вглубь Северного моря. Уникальное здание создали в виде “трубы” из бетона, длина которой составляет 34 метра.
Авторы идеи утверждают, что часть ресторана, которая выступает из воды и лежит на скалах, со временем может превратиться в настоящий риф.
Заведение рассчитано на 35-40 человек. Средний чек в ресторане — $400 на одного человека.
Обтекаемую форму ресторана инкапсулировали в специальную бетонную раковину, оснащенную прочной шершавой поверхностью. Со временем она может обрасти мидиями, превратив погруженный монолит в своего рода искусственный риф.