-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
Уповноваження на оцінку безпечності харчових продуктів діятиме 5 років - 04.04.2025
-
Заяву на розрахунок продуктивності обладнання з виробництва спирту можна подати в е-формі - 01.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
-
Переваги онлайн-доставки VARUS.UA: Що купували українці взимку - 07.03.2025
«Мираторг» запускает ресторанный проект «Розовый телёнок»
Холдинг «Мираторг» подал в Роспатент заявку на регистрацию товарного знака «Розовый телёнок» для запуска своего второго ресторанного проекта. Об этом пишет «Коммерсантъ».
«Розовый телёнок», согласно заявке, попадёт в категорию «закусочные, кафе, бургерные, мясные рестораны». Представители «Мираторга» не стали комментировать изданию дальнейшие планы по развитию собственных заведений.
В феврале 2017 года «Мираторг» запустил производство розовой телятины. Мощность первой очереди комплекса — 30 000 голов, объём инвестиций превышает 2,7 млрд рублей.
Участники рынка считают, что розовая телятина — пока непривычный и не очень известный в России продукт, пользующийся небольшим спросом. Запуском «Розового телёнка» «Мираторг» постарается популяризировать его в нашей стране.
Источник: secretmag.ru