-
ТОП-5 веганських рецептів для літнього фруктового буму - 24.07.2024
-
Низькокалорійні літні десерти: ТОП-5 рецептів - 15.07.2024
-
Брускети для літніх пікніків: ТОП кращих рецептів - 10.07.2024
-
Святкуйте літо: знижки на улюблені товари до 37% у мережі VARUS - 02.07.2024
-
Коктейльний гороскоп: обираємо напій за знаком зодіаку - 01.07.2024
-
Коктейль-вечір з друзями: рецепти літніх коктейлів, які можна приготувати самостійно - 18.06.2024
-
Секрети стрункості: плануй свій раціон та худни - 10.06.2024
-
Щасливе дитинство: ТОП-3 простих рецептів для корисних сніданків - 06.06.2024
-
“Літній карнавал” у VARUS: акційні пропозиції та оригінальні рецепти у тематичному каталозі - 03.06.2024
-
ТОП-продуктів. Ковбаса та м’ясні делікатеси: що українці найчастіше замовляють онлайн. Аналітика від VARUS.UA - 27.05.2024
Андрей Худо в составе жюри Ресторанной премии СОЛЬ
Андрей Худо вошел в состав жюри Ресторанной премии СОЛЬ в 2015 году.
Андрей Худо – ресторатор из Львова, основатель и совладелец Холдинга эмоций !FEST, в который входит больше 20 концептуальных заведений:«Криївка», «Львівські пляцки», «Мазох-cafe»,«Найдорожча ресторація Галичини», «Львівська копальня кави», «Дім легенд». Известную по всей Украине и за ее пределами «Криївку» уже в первый год работы посетило миллион гостей.
Задача членов жюри Ресторанной премии СОЛЬ – оценить рестораны, которые вышли в финал Премии в 10 номинациях в 5 крупнейших городах Украины: Киеве, Львове, Одессе, Харькове и Днепропетровске. Оценивание будет происходить посредством тайного посещения ресторанов.
Напомним, рестораны судейской коллегии не принимают участия в Премии.
Победители Премии будут объявлены во время III торжественной Церемонии награждения Ресторанной премии СОЛЬ в декабре 2015 года в отеле InterContinental Kyiv.
Источник: Ресторатор Украина