-
Худнемо до літа! ТОП дієтичних продуктів - 26.05.2023
-
Лідер ринку слабоалкогольних напоїв – SHAKE™ святкує ювілей - 23.05.2023
-
Дерусифікація товарів у продуктовому ритейлі - 18.05.2023
-
Шашличний сезон 2023: як вибрати м’ясо та яка його вартість у супермаркетах - 12.05.2023
-
Напій NON STOP додасть сил героям нової гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля - 08.05.2023
-
Лайфхаки вибору якісних манго, лічі, рамбутану та інших екзотичних фруктів - 04.05.2023
-
Індекс борщу: як змінилася вартість української страви - 27.04.2023
-
Великдень 2023: що покласти у кошик до церкви та у скільки обійдуться святкові смаколики - 05.04.2023
-
Інфографіка Zakaz.ua: які продукти у березні відносно лютого стали коштувати дешевше на полицях супермаркетів - 17.03.2023
-
Fozzy Group запроваджує європейську систему маркування продуктів Nutri-Score - 16.03.2023
Андрей Худо в составе жюри Ресторанной премии СОЛЬ
Андрей Худо вошел в состав жюри Ресторанной премии СОЛЬ в 2015 году.
Андрей Худо – ресторатор из Львова, основатель и совладелец Холдинга эмоций !FEST, в который входит больше 20 концептуальных заведений:«Криївка», «Львівські пляцки», «Мазох-cafe»,«Найдорожча ресторація Галичини», «Львівська копальня кави», «Дім легенд». Известную по всей Украине и за ее пределами «Криївку» уже в первый год работы посетило миллион гостей.
Задача членов жюри Ресторанной премии СОЛЬ – оценить рестораны, которые вышли в финал Премии в 10 номинациях в 5 крупнейших городах Украины: Киеве, Львове, Одессе, Харькове и Днепропетровске. Оценивание будет происходить посредством тайного посещения ресторанов.
Напомним, рестораны судейской коллегии не принимают участия в Премии.
Победители Премии будут объявлены во время III торжественной Церемонии награждения Ресторанной премии СОЛЬ в декабре 2015 года в отеле InterContinental Kyiv.
Источник: Ресторатор Украина