-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 13.05.2025
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 13.05.2025
Типовой бизнес-план ресторана
Данный Проект предусматривает открытие ресторана в одном из городов Украины (В бизнес-плане не делается привязка к конкретному месту, а дается средний показатель уровня арендной ставки для нужного помещения в масштабах Украины). Согласно концепции проекта,в ресторане будет два зала: первый – основной зал на 50 посадочных мест: второй – банкетный зад на 80 посадочных мест. Кухня ресторана – украинская, ресторан будет оформлен в национальном стиле.