-
Секрети здорового перекусу: страви, які допоможуть зберегти енергію та підтримати активність впродовж дня - 26.04.2024
-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 18.04.2024
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
-
День святого Патрика: тематичні рецепти - 14.03.2024
Лекція-дегустація Cognac Godet
В історії трапляються такі поворотні події та ключові особи, які змінюють хід майбутнього, його подальший темп та напрямок. Окрилені набутим досвідом та мандрівними враженнями в своїх творіннях дарують новим поколінням реалізовані новаторські ідеї. Ці погляди впродовж усього часу продовжує доносити з віків сім’я Godet (Годе).
Життя коньяка як напою завжди перетиналось з прізвищем Годе. І все частіше до прикраси, наче традиційної сутності напою, майстерно вносилось все більше нових карат. Подібним можуть здивувати далеко не всі. Однак один із попередників – Августин Годе поєднав інновації та потребу в гастрономічній гармонії, створивши, в певному роді, “візитівку” компанії — “Gastronome”. Не залишився в стороні і сучасник Жан-Жак — з білим коньяком “Antarctica”, як своєрідною згадкою про експедицію поміж крижин 70-ої паралелі. І це не просто нова течія, а революція у поглядах на відомі нам речі.
Закладені здібності талановитого торговця і мандрівника, сім’я Годе чудово скомпонувала все це у мистецтві виробництва напою, покоривши серця шанувальників минулого і сьогодення. Про ці та інші тонкощі історії компанії розповість молодший серед братів Годе — Кирил. Він стане для нас унікальним провідником впродовж всієї дегустаційної екскурсії по закуткам смакової та ароматичної палітри, вишуканого та загадкового коньяка “Godet”.
Дегустаційна карта:
Коли: 28 березня 2016 г. в в 19:30
Де: Winetime. пр.Бажана, 1е, Київ, 02140