-
Соцмережі як нова вітрина: як Telegram, Facebook й Instagram впливають на вибір продуктів у VARUS - 23.06.2025
-
Смак, що говорить сам за себе: TM Origin представляє новинку — латвійські шпроти в олії - 20.06.2025
-
Тобі можна дізнатися більше: у мережі VARUS проходять тижні рожевих вин - 20.06.2025
-
Літо на смак: відкрий свій океан з тунцем від ТМ Varto! - 13.06.2025
-
Солодке диво у VARUS: витончені цукерки “Північне сяйво” від власної ТМ Varto вже на полицях - 11.06.2025
-
Українці за минулий рік зʼїли морозива на понад 13,3 млрд грн - 02.06.2025
-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
Продуктивність обладнання з виробництва спирту визначатиме науково-дослідний інститут
Набрало чинності розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2025 р. № 108-р, яким відповідно до абз. 3 пп. 1 п. 6 розд. II Закону України від 9 жовтня 2024 р. № 4014-IX визначено, що державна наукова установа «Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів» уповноважена проводити розрахунок максимальної продуктивності обладнання для виробництва спирту етилового, біоетанолу.
Джерело: Lexinform