-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
-
Переваги онлайн-доставки VARUS.UA: Що купували українці взимку - 07.03.2025
-
Готуємо легко та корисно з VARUS.UA: ідеальні рецепти для весни! - 05.03.2025
-
VARUS презентує новинку від власної ТМ Varto: CremaVera — ідеальна пара до гарячих напоїв! - 27.02.2025
-
Як не залишити весь бюджет у супермаркеті: прості способи заощаджувати на покупках - 21.02.2025
-
Новинка у VARUS: Ікра кети Origin 200 г — преміальна якість зі знижкою до -35% - 21.02.2025
-
Нове печиво MONIKA ТМ Varto у супермаркетах VARUS: класика, що тане у роті - 17.02.2025
-
Продуктивність обладнання з виробництва спирту визначатиме науково-дослідний інститут - 13.02.2025
У Львові відбудеться Перший міжнародний кулінарний конкурс OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP
9-11 листопада, у Першому міжнародному кулінарному конкурсі OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP, що пройде у рамках найбільшого в Україні фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv, змагатимуться майже півтори сотні кухарів з понад десяти країн світу.
Представлятимуть гастрономічну культуру своїх країн та вправлятимуться у кулінарній майстерності представники таких країн як Сербія, Хорватія, Албанія, Білорусь, Польща, Туреччина, Румунія, Молдова, Ізраїль та 17 областей України.
Конкурсанти виборюватимуть титул кращого у двох номінаціях: юніори (до 23 років) та сеньйори (від 23 років). Саме ж змагання відбуватиметься у наступних категоріях: основна страва (індивідуальне змагання юніорів), сет-меню (закуска, основна страва та десерт – індивідуальний конкурс сеньйорів) та арт-клас “Багатство осені” (карвінг, композиція з цукрової мастики, хлібобулочні вироби, скульптура, скульптура з шоколаду тощо).
Останнього конкурсного дня, десять кращих кухарів серед сеньйорів “зіграють” у «ЧОРНИЙ ЯЩИК» — номінацію, за результатами якої визначатимуть володаря призового місця – GOLD CHEF OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP 2016
До складу журі увійдуть представники країн конкурсантів, які прискіпливо звертатимуть увагу на організацію робочого процесу та оцінюватимуть роботу кухарів за міжнародними правилами WACS, особливу увагу приділяючи: організації робочого місця, техніці безпеки, використанню продуктів, чистоті, сервіруванні і подачі готової страви. Втім основним критерієм, звісно, залишається смак…
Переможці отримають золоту, срібну і бронзову медалі, дипломи, сертифікат для всіх учасників змагань, а також кубки та цінні призи, подарунки від партнерів та спонсорів. Призовий фонд Першого міжнародного кулінарного конкурсу Open Ukrainian Culinary Cup становить 50 000 грн.
Дізнатися детальніше про умови реєстрації до участі у конкурсі: https://www.facebook.com/events/1783906601823533/
Придбати квиток можна тут: https://gastroli.ua/tickets/horeca-show/buy
Поспішайте отримати свій квиток у світ ресторанних знань, рішень та смаків!
Нагадаємо, що найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу – HoReCa Show Lviv відбуватиметься 9 -11 листопада у львівському виставковому центрі Південний-EXPO (вул. Щирецька, 36) й поєднає на одному майданчику міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів і рестораторів.
HoReCa Show Lviv – три дні, чотири тисячі квадратних метрів, десятки рестораторів і готельєрів, сотні кухарів, тисячі відвідувачів. Знання, контакти, рішення. Смаки та емоції. Живе спілкування. Тут будуть усі!
Стежте за новинами HoReCa Show 2016:
http://horecashow.lviv.ua/
https://www.facebook.com/HorecaSHOWlviv/
Головні організатори: ТД «S-PROF», WEST CHEF GROUP
Партнери з проведення заходів: U.S. Meat Export Federation, «Арго», «Львівські Ярмарки», «Трускавецька».
Iнформаційні партнери: «Готельєр & Ресторатор», «Львівська Хвиля», «Егоїст», «Maxymus», «5 канал», «Афіша», Skovoroda.
За підтримки: Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради.