-
Українці за минулий рік зʼїли морозива на понад 13,3 млрд грн - 02.06.2025
-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 13.05.2025
«Сильпо» открывает китайскую пельменную
Сеть продуктовых супермаркетов «Сильпо» продолжает развивать ресторанное направление вместе с бренд-шефом Марко Черветти и открывает китайскую пельменную «Дзяо-бар». В прошлом году ритейлер удивил появлением новых форматов супермаркетов «Сильпо», где можно было не только купить гастронимию, но и вкусно поесть прямо в магазине. Появление в компании бренд-шефа Марко Черветти способствовало открытию ресторана неаполитанской кухни Positano прошлой зимой, а сейчас — ресторана итальянской кухни Marcolino и, наконец, китайской пельменной Дзяо-бар. Напомним, что Fozzy Group уже много лет доказывает ресторанную экспертизу — чешскими ресторанами «Старомак» и «У Хромого Пола», а также заведениями La Bodeguita del Medio и Boulangerie. «Появление новых форматов уже под руководством Марко Черветти — естественное продолжение этой традиции для нашей сети», — комментирует пресс-служба Fozzy Group.
Источник: mmr.ua