-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 4 hours назад
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 4 hours назад
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
Сільпо запускає другий Wine Fest
Другий Silpo Wine Fest відбудеться 20-21 вересня у найбільшому павільйоні ВДНГ. Цього року фестиваль значно зміниться. На гостей чекає вдвічі більше вин (понад 400 cортів), майстер-класів і несподіваних вражень. Зокрема, зона міцного алкоголю на виноградних спиртах та шефська сцена, а також нова програма лекцій та дегустацій від експертів.
Кожен гість зможе скласти власний еногастрономічний маршрут з келихом та виделкою. Цього року організатори відмовилися від традиційного поділу вин за країнами та виробниками. Чому так?
Пояснює керівниця напрямку алкогольних напоїв Власного імпорту «Сільпо» Анна Пекер: «Принцип навігації цього року побудований за аналогією із британським ритейлом: припускаємо, що гість, оцінюючи вино, орієнтується, насамперед, на профіль букету чи смаку. Найчастіше запам’ятовують, що вино було «повнотіле, фруктове, терпке і мені це сподобалося», ніж «Шираз виробника Х з країни Y». Саме тому ми зібрали вина, керуючись такою логікою: від загального до конкретного». Якщо гості оцінять цей крок, то в майбутньому такий принцип навігації з’явиться і в магазинах «Сільпо».
На фестивалі будуть представлені зони білих, червоних, рожевих та ігристих вин, зона міцного алкоголю на виноградних спиртах й ексклюзивна зона особливих вин, куди потрапили лише найвизначніші та найдорожчі напої.