-
VARUS представив новинку власної ТМ Varto — печиво «Фруттанчик» Спробуй зі знижкою -40 % - 20 hours назад
-
VARUS підбив підсумки Сирного фестивалю: понад 400 позицій, рекордне зростання продажів і нові смаки - 02.12.2025
-
Солодка новинка у VARUS: печиво-сендвіч NEW ORLANDO з суницею - 28.11.2025
-
5 міфів про коньяк, у які час перестати вірити - 23.10.2025
-
Ніжність, що смакує до чаю: новинка зефір від власної ТМ Varto вже у VARUS - 20.10.2025
-
Солодкий настрій у кожному шматочку: халва власної ТМ Varto вже у VARUS - 10.10.2025
-
VARUS запускає космічний Сирний фестиваль - 29.09.2025
-
Пивоколада від MAUDAU: як затримати літо в келиху - 22.09.2025
-
FoodTech-2025: головні тренди харчових технологій - 16.09.2025
-
Додайте вогника улюбленим стравам: новий соус “Солодкий чилі” від ТМ Varto - 20.08.2025
Сільпо запускає другий Wine Fest
Другий Silpo Wine Fest відбудеться 20-21 вересня у найбільшому павільйоні ВДНГ. Цього року фестиваль значно зміниться. На гостей чекає вдвічі більше вин (понад 400 cортів), майстер-класів і несподіваних вражень. Зокрема, зона міцного алкоголю на виноградних спиртах та шефська сцена, а також нова програма лекцій та дегустацій від експертів.
Кожен гість зможе скласти власний еногастрономічний маршрут з келихом та виделкою. Цього року організатори відмовилися від традиційного поділу вин за країнами та виробниками. Чому так?
Пояснює керівниця напрямку алкогольних напоїв Власного імпорту «Сільпо» Анна Пекер: «Принцип навігації цього року побудований за аналогією із британським ритейлом: припускаємо, що гість, оцінюючи вино, орієнтується, насамперед, на профіль букету чи смаку. Найчастіше запам’ятовують, що вино було «повнотіле, фруктове, терпке і мені це сподобалося», ніж «Шираз виробника Х з країни Y». Саме тому ми зібрали вина, керуючись такою логікою: від загального до конкретного». Якщо гості оцінять цей крок, то в майбутньому такий принцип навігації з’явиться і в магазинах «Сільпо».
На фестивалі будуть представлені зони білих, червоних, рожевих та ігристих вин, зона міцного алкоголю на виноградних спиртах й ексклюзивна зона особливих вин, куди потрапили лише найвизначніші та найдорожчі напої.












