-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 4 hours назад
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 4 hours назад
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
Mastercard та «Лавка Традицій» запускають проєкт підтримки фудпідприємців
Війна змусила мільйони українців будувати своє життя наново. Маленькі господарства – не виняток. «Лавка Традицій» і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – «Фудбудуємо майбутнє». Бренди вирішили подбати про тих, чиї потреби знають найкраще: компанія Mastercard вже багато років підтримує представників МСБ, а «Лавка Традицій» – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям. Тож якщо у вашої родини є невеличка ферма чи сироварня, якщо ви з подругою маєте бренд соусів і продаєте їх в інстаграмі, якщо ваш бізнес – це будь-яка (смачна!) їжа – заходьте на grants.foodprosvita.com.ua з 15 вересня до 15 жовтня і залишайте заявку для участі у проєкті.
Як Mastercard та «Лавка Традицій» допомагатимуть учасникам проєкту:
Фінанси та виробництво. 5 фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 000 гривень на розвиток
своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей (у разі роботи з продуктами
нетваринного походження);
Компетентні поради. 10 фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів:
- голови та засновника Офісу Трансформації, радника Київського міського голови
(2019-2020), підприємця, новатора й ментора Максима Бахматова, - віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова,
- директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі
Байдали, - засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського,
- співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому
вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк. - Профільна освіта. Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний
доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».
- Як долучитися до проєкту:
- Залиште заявку на grants.foodprosvita.com.ua до 15 жовтня.
- Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.
- Дочекайтеся рішення журі і результатів народного голосування.
Деталі проєкту – на grants.foodprosvita.com.ua.