-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 14 hours назад
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 14 hours назад
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
Група Компаній T.B. Fruit вчергове підтвердила безпечність своєї продукції
Завод T.B. Fruit на Хмельниччині днями відвідали аудитори з Польщі. Гості приїхали з метою проведення аудиту за стандартом BRC Global Standard, вимоги якого відповідають міжнародним стандартам у сфері безпечності харчової продукції.
Сертифікація пройшла успішно, за результатами аудиту завод отримав найвищу оцінку – «А». Це свідчить про те, що підприємство відповідає вимогам провідних компаній у межах єдиної, визнаної світовим ринком системи управління безпечністю харчових продуктів. Так, наші клієнти можуть бути впевнені у якості продукції, яку ми виробляємо.
Іншими словами, сертифікат відповідності вимогам BRC Global Standard дає можливість реалізовувати продукцію більш широкому колу замовників з різних країн світу. Окрім того, відповідати вимогам компаній PepsiCo та The Coca-Cola Company.
Довідково:
The BRС Global Standard – Міжнародний Стандарт безпечності харчових продуктів.
British Retail Consortium(BRC) створили у 1998 році Британським Консорціумом Роздрібних Торговців, на основі якого був розроблений і впроваджений Технічний Стандарт і Протокол для компаній, що постачають харчову продукцію.
Група Компаній T.B. Fruit розпочала процес сертифікації безпечності продукції за стандартом BRC у 2013 році
Джерело: tbfruit.com