-
VARUS представив новинку власної ТМ Varto — печиво «Фруттанчик» Спробуй зі знижкою -40 % - 08.12.2025
-
VARUS підбив підсумки Сирного фестивалю: понад 400 позицій, рекордне зростання продажів і нові смаки - 02.12.2025
-
Солодка новинка у VARUS: печиво-сендвіч NEW ORLANDO з суницею - 28.11.2025
-
5 міфів про коньяк, у які час перестати вірити - 23.10.2025
-
Ніжність, що смакує до чаю: новинка зефір від власної ТМ Varto вже у VARUS - 20.10.2025
-
Солодкий настрій у кожному шматочку: халва власної ТМ Varto вже у VARUS - 10.10.2025
-
VARUS запускає космічний Сирний фестиваль - 29.09.2025
-
Пивоколада від MAUDAU: як затримати літо в келиху - 22.09.2025
-
FoodTech-2025: головні тренди харчових технологій - 16.09.2025
-
Додайте вогника улюбленим стравам: новий соус “Солодкий чилі” від ТМ Varto - 20.08.2025
Национальная ресторанная премия СОЛЬ®
Генеральным специализированным партнером «Международного экспофорума ресторанно-отельного бизнеса и клининга» FoReCH 2015 выступает Национальная ресторанная премия СОЛЬ®.
Национальная Ресторанная премия СОЛЬ® – ежегодная встреча и церемония награждения лучших ресторанов Украины.
Премия была основана в 2013 году Клубом отельеров и рестораторов HOTELIERO® и на сегодняшний день является главным событием года для профессионального ресторанного сообщества Украины.
Источник: www.rest-hotel.kiev.ua












