-
VARUS запускає космічний Сирний фестиваль - 29.09.2025
-
Пивоколада від MAUDAU: як затримати літо в келиху - 22.09.2025
-
FoodTech-2025: головні тренди харчових технологій - 16.09.2025
-
Додайте вогника улюбленим стравам: новий соус “Солодкий чилі” від ТМ Varto - 20.08.2025
-
Малиновий джин, фісташковий лікер і трохи сорому. Або чому смаковий алкоголь — це нова барна свобода - 14.08.2025
-
Смакує по-домашньому: нові пиріжки ТМ Varto — до Спаса та щодня! - 31.07.2025
-
Сезон барбекю в розпалі: добірка для ідеального пікніка - 31.07.2025
-
Який смак твого літа? Відчуй його разом з новими сидрами ТМ Varto! - 28.07.2025
-
Смак, вартий традицій: новинка хлібів ТМ Varto — вже у VARUS - 24.07.2025
-
Ринок кави й чаю в Україні: 10 млрд грн виручки за 2024 - 18.07.2025
Национальная ресторанная премия СОЛЬ®
Генеральным специализированным партнером «Международного экспофорума ресторанно-отельного бизнеса и клининга» FoReCH 2015 выступает Национальная ресторанная премия СОЛЬ®.
Национальная Ресторанная премия СОЛЬ® – ежегодная встреча и церемония награждения лучших ресторанов Украины.
Премия была основана в 2013 году Клубом отельеров и рестораторов HOTELIERO® и на сегодняшний день является главным событием года для профессионального ресторанного сообщества Украины.
Источник: www.rest-hotel.kiev.ua