-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 3 hours назад
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 3 hours назад
-
Що купити — щоб знати, що готувати - 09.05.2025
-
Літо на смак: насолоджуйся морозивом власного виробництва від VARUS! - 30.04.2025
-
Від овочів до вина: що найчастіше замовляють у великих містах України - 30.04.2025
-
Як змінюється поведінка покупців VARUS.UA: тренди, аналітика, адаптація - 29.04.2025
-
ТМ Varto презентує новинку: хрумкий перекус для активного життя! - 16.04.2025
-
BBQ MASTER: Сезон грилю починається саме зараз! - 31.03.2025
-
Що готувати, коли зовсім немає часу? Страви за 10 хвилин - 25.03.2025
-
Міксологія без міфів: новий рівень барної культури України у подкасті “Антискептик” від MAUDAU - 19.03.2025
В Москве удвоилось число кофеен
Количество кофеен в Москве увеличилось в два раза по сравнению с 2015 годом. Об этом сообщает Агентство городских новостей «Москва» .
Руководитель школы бариста при Лиге бариста России Илья Богданович рассказал агентству, что в настоящий момент на 100 тысяч горожан приходится 16 торговых точек.
При этом он предрек забвение популярному формату «кофе с собой». По словам эксперта, предприниматели переквалифицируются на открытие кофеен небольшого размера, на два-три стула.
По утверждению Богдановича, Москва следует за общемировой тенденцией по росту потребления кофе. «Оно опережает даже нефть», — сказал он.