-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
-
ТОП-5 найпопулярніших страв у VARUS CAFE: що обирають клієнти? - 23.12.2024
-
Доходи ресторанного бізнесу в Україні торік приросли на 120%: хто заробив найбільше? - 23.12.2024
-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
Виробництво алкоголю і тютюну атестуватиме Укрметртестстандарт - 02.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
Перший стейк, надрукований на 3D-біопринтері, смачний як справжній
Стейк на 3D-біопринтері надрукувала компанія Aleph Farms. Це спільна розробка з фахівцями факультету біометричного інженірингу технологічного інституту «Техніон» (Ізраїль).
Перший у світі стейк виготовлений без забирання життя у тварини.
Продукт створений із жирових клітин корови з відтворенням текстури натурального стейку. В нього ніжний смак яловичини, соковитий, наче з м’ясної лавки, зі слів перших дегустаторів.
Ще в 2016-му культивована яловичина визнана кошерною.
М’ясо зростало у біореакторі Aleph Farms. Не лише смачне, але й володіє такими ж поживними властивостями, як натуральна яловичина.
Попит на м’ясо зростає, яке отримане зі збереженням цілісності тварини. Продажі ростуть котлет для бургерів та ковбас, створених з альтернативної сировини.
За матеріалами Meatinfo