-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
-
Е-система обігу алкоголю, тютюну та рідин в електронних сигаретах запрацює з 2026 р. - 11.10.2024
Починаємо рік з різномаїжжя: січневий каталог «Кулінарна підтримка» від VARUS
Січень для українців — незмінно чарівний період, наповнений святковою атмосферою, зустрічами з рідними та близькими і, звісно ж, смачними й ситними стравами. Щоб ваше меню було по-справжньому оригінальним та різномаїжним, мережа супермаркетів VARUS спільно з Євгеном Клопотенком та іншими шеф-кухарями підготувала для вас добірку рецептів у каталозі «Кулінарна підтримка».
Ми знаємо, що святковий стіл може бути різноманітним та корисним. Натхненням для приготування можуть стати як давні українські традиції, так і сучасні кулінарні тренди. Усе це поєднано у січневому випуску каталогу «Кулінарна підтримка». Він увібрав у себе незвичайні й водночас прості рецепти страв, інгредієнти для яких можна придбати у найближчому супермаркеті VARUS.
Уже традиційно три рецепти для каталогу підготував шеф-кухар Євген Клопотенко. Цього разу він розповів, як приготувати гратен із буряка, креплики з капустою та квасолею, а ще — запропонував потішити близьких салатом з фенхелю та цитрусових. Секретна формула страв від Євгена Клопотенка — майстерність, фантазія, любов та якісні інгредієнти від ТМ Varto.
Віцепрезидент Асоціації шеф-кухарів Олексій Повторейко теж долучився до створення каталогу. Він поділився рецептом приготування салату з курячою печінкою, який стане ситним доповненням вашого столу.
Кулінарна блогерка і відома кондитерка Світлана Климовська подбала про солоденьке. На сторінках «Кулінарної підтримки» вона розповідає, як приготувати ідеальний Наполеон з карамеллю. Його насичений смак та хрустка текстура точно не залишить нікого байдужим.
Ще шість оригінальних рецептів для каталогу розробили кулінарні експерти мережі VARUS. Ви дізнаєтесь, як приготувати класичний суп мінестроне, легкий та поживний гороховий суп-пюре та картопляний суп на бульйоні. Крім того, фахівці діляться інструкцією з приготування запеченої скумбрії у паприці та овочевого рагу з квашеною капустою. А на десерт — насипний пиріг з ароматними мандаринами.
«Зимове меню може бути не тільки ситним, але й різномаїжним. У цьому вам допоможе каталог “Кулінарна підтримка”. Відомі українські шеф-кухарі спільно з нашими кулінарними фахівцями щомісяця створюють підбірку найкращих та легких у приготуванні рецептів. Дарувати натхнення готувати оригінальні страви із простих та доступних інгредієнтів — наш прояв турботи та клієнтокохання», — коментує директорка з маркетингу VARUS Анна Луганська.
Нагадуємо, що «Кулінарна підтримка» — це серія електронних каталогів, які містять рецепти та акційні пропозиції, а всі інгредієнти для приготування страв можна знайти у найближчому магазині VARUS або на сайті varus.ua.