-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 2 дней назад
-
ТОП-5 найпопулярніших страв у VARUS CAFE: що обирають клієнти? - 23.12.2024
-
Доходи ресторанного бізнесу в Україні торік приросли на 120%: хто заробив найбільше? - 23.12.2024
-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
Виробництво алкоголю і тютюну атестуватиме Укрметртестстандарт - 02.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
На виноробні KOBLEVO розпочався сезон збору врожаю винограду! Вітаємо виноградарів!
Зранку на виноградниках кипить робота, вже налиті сонцем ягоди збирають задля створення кращого натурального вина KOBLEVO.
Розпочали збір врожаю з білого винограду, бо саме він достигає першим. Наразі виноградарі збирають ранні білі та мускатні сорти, а саме Irsai Olivér, Chardonnay, далі почнуть збирати Aligote.
На підприємстві впроваджено ручний збір, що гарантує високу якість майбутнього вина.
У лабораторії компанії відзначають, що врожайність білих сортів цього року достатньо хороша, адже погодні умови були сприятливими.
Також відзначають, що, якщо погода збережеться сухою, то з наступного тижня продовжать збирання сорту Sauvignon, Riesling, Rkatsiteli. А потім приступлять до збирання більш пізніх сортів. Урожай винограду в господарстві збиратимуть до кінця вересня.
Пропонуємо Вам на власні очі побачити безкраї виноградники, що є найбільшими в Україні, ознайомитись як функціонує найбільше виноробне підприємство країни та відчути магію створення вина почувши про всі етапи виробництва від виноробів: