-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
-
Виробник спиртного напою не може двічі оскаржити рішення органу сертифікації, але може скаржитися до Держпродспоживслужби - 15.01.2025
-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
-
ТОП-5 найпопулярніших страв у VARUS CAFE: що обирають клієнти? - 23.12.2024
-
Доходи ресторанного бізнесу в Україні торік приросли на 120%: хто заробив найбільше? - 23.12.2024
-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
На виноробні KOBLEVO розпочався сезон збору врожаю винограду! Вітаємо виноградарів!
Зранку на виноградниках кипить робота, вже налиті сонцем ягоди збирають задля створення кращого натурального вина KOBLEVO.
Розпочали збір врожаю з білого винограду, бо саме він достигає першим. Наразі виноградарі збирають ранні білі та мускатні сорти, а саме Irsai Olivér, Chardonnay, далі почнуть збирати Aligote.
На підприємстві впроваджено ручний збір, що гарантує високу якість майбутнього вина.
У лабораторії компанії відзначають, що врожайність білих сортів цього року достатньо хороша, адже погодні умови були сприятливими.
Також відзначають, що, якщо погода збережеться сухою, то з наступного тижня продовжать збирання сорту Sauvignon, Riesling, Rkatsiteli. А потім приступлять до збирання більш пізніх сортів. Урожай винограду в господарстві збиратимуть до кінця вересня.
Пропонуємо Вам на власні очі побачити безкраї виноградники, що є найбільшими в Україні, ознайомитись як функціонує найбільше виноробне підприємство країни та відчути магію створення вина почувши про всі етапи виробництва від виноробів: