-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
-
Е-система обігу алкоголю, тютюну та рідин в електронних сигаретах запрацює з 2026 р. - 11.10.2024
-
ТОП-5 рецептів з цвітної капусти: як урізноманітнити осіннє меню - 11.10.2024
На виноробні KOBLEVO розпочався сезон збору врожаю винограду! Вітаємо виноградарів!
Зранку на виноградниках кипить робота, вже налиті сонцем ягоди збирають задля створення кращого натурального вина KOBLEVO.
Розпочали збір врожаю з білого винограду, бо саме він достигає першим. Наразі виноградарі збирають ранні білі та мускатні сорти, а саме Irsai Olivér, Chardonnay, далі почнуть збирати Aligote.
На підприємстві впроваджено ручний збір, що гарантує високу якість майбутнього вина.
У лабораторії компанії відзначають, що врожайність білих сортів цього року достатньо хороша, адже погодні умови були сприятливими.
Також відзначають, що, якщо погода збережеться сухою, то з наступного тижня продовжать збирання сорту Sauvignon, Riesling, Rkatsiteli. А потім приступлять до збирання більш пізніх сортів. Урожай винограду в господарстві збиратимуть до кінця вересня.
Пропонуємо Вам на власні очі побачити безкраї виноградники, що є найбільшими в Україні, ознайомитись як функціонує найбільше виноробне підприємство країни та відчути магію створення вина почувши про всі етапи виробництва від виноробів: