-
Як не залишити весь бюджет у супермаркеті: прості способи заощаджувати на покупках - 23 hours назад
-
Новинка у VARUS: Ікра кети Origin 200 г — преміальна якість зі знижкою до -35% - 1 день назад
-
Нове печиво MONIKA ТМ Varto у супермаркетах VARUS: класика, що тане у роті - 17.02.2025
-
Ігристе для першого побачення та Дня Закоханих: новий випуск подкасту “Антискептик” від MAUDAU - 12.02.2025
-
У VARUS назвали 5 трендів розвитку ринку ритейлу у 2025 році - 07.02.2025
-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
-
Виробник спиртного напою не може двічі оскаржити рішення органу сертифікації, але може скаржитися до Держпродспоживслужби - 15.01.2025
-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
Місяць грузинської кухні від шефа Стумарі в Швеції
З 6 по 25 травня в гастропабі Tidbloms в місті Ґетеборг, другому за величиною місті в Швеції, пройшов «Місяць грузинської кухні» на чолі з шеф-кухарем кафе «Стумарі» з міста Суми — Темуром Ніканова.
Про те, як це було розповів директор міжнародного напрямку F&B Reikartz Hotel Group — Харальд Шьостром: «Підготовка почалася ще на початку березня, ми з Темуром відібрали 7 кращих вин із виноробні Schuchmann і склали традиційне грузинське меню: хінкалі, хачапурі, пхали, баклажани і 4 класичних м’ясних страви. Після запуску «місяця грузинської кухні» в Tidbloms ми помітили, що кількість гостей збільшується з кожним днем. На останньому тижні було 132 онлайн-бронювання та 128 бронювань через телефон. Це більше, ніж будь-коли раніше. Гостям сподобалась грузинська кухня, дехто навіть просив покликати кухаря, щоб подякувати йому особисто. Питання, яке особливо хвилювало всіх: чи будемо ми знову проводити подібні заходи і коли. Цей місяць показав нам, що попит на грузинську кухню є не тільки в Україні. У планах компанії провести ребрендинг ресторану Tidbloms і вже у вересні цього року запустити першу кав’ярню «Стумарі» за межами України».
Подивитися, як пройшов «Місяць грузинської кухні» можна на сторінках соціальних мереж Tidbloms pub & restaurang: facebook i instagram.
Джерело: Reikartz Hotel Group