-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
Mastercard та «Лавка Традицій» запускають проєкт підтримки фудпідприємців
Війна змусила мільйони українців будувати своє життя наново. Маленькі господарства – не виняток. «Лавка Традицій» і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – «Фудбудуємо майбутнє». Бренди вирішили подбати про тих, чиї потреби знають найкраще: компанія Mastercard вже багато років підтримує представників МСБ, а «Лавка Традицій» – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям. Тож якщо у вашої родини є невеличка ферма чи сироварня, якщо ви з подругою маєте бренд соусів і продаєте їх в інстаграмі, якщо ваш бізнес – це будь-яка (смачна!) їжа – заходьте на grants.foodprosvita.com.ua з 15 вересня до 15 жовтня і залишайте заявку для участі у проєкті.
Як Mastercard та «Лавка Традицій» допомагатимуть учасникам проєкту:
Фінанси та виробництво. 5 фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 000 гривень на розвиток
своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей (у разі роботи з продуктами
нетваринного походження);
Компетентні поради. 10 фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів:
- голови та засновника Офісу Трансформації, радника Київського міського голови
(2019-2020), підприємця, новатора й ментора Максима Бахматова, - віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова,
- директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі
Байдали, - засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського,
- співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому
вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк. - Профільна освіта. Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний
доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».
- Як долучитися до проєкту:
- Залиште заявку на grants.foodprosvita.com.ua до 15 жовтня.
- Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.
- Дочекайтеся рішення журі і результатів народного голосування.
Деталі проєкту – на grants.foodprosvita.com.ua.