-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
-
Виробник спиртного напою не може двічі оскаржити рішення органу сертифікації, але може скаржитися до Держпродспоживслужби - 15.01.2025
-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
-
ТОП-5 найпопулярніших страв у VARUS CAFE: що обирають клієнти? - 23.12.2024
-
Доходи ресторанного бізнесу в Україні торік приросли на 120%: хто заробив найбільше? - 23.12.2024
-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
М’ясомаркети: м’ясні сомельє дарують позитивні враження
Миронівський хлібопродукт концептуально змінився. За франшизою провідної агропромислової компанії України відчинили чимало нових закладів — крамниць “М’ясомаркет” та “Döner Market”.
1-ий “М’ясомаркет” побачила Україна у липні минулого року. Минулого тижня відчинили 54-й подібний заклад у Харкові.
“М’ясомаркети” — новий формат крамниць поруч з домом із ультимативним вибором м’яса, м’ясної продукції від МХП. Відповідно до концепції — жодних традиційних продавців.
Замість них — м’ясні сомельє, які дарують гостям приємні враження від гастрошопінгу, поширюють ідеї рецептів смачних м’ясних страв, допомагають з відбором складників.
В асортименті: курятина, м’ясна продукція (індичка, свинина, яловичина), молочна продукція, соуси, інше.
За матеріалами Союзу птахівників України