-
Як не залишити весь бюджет у супермаркеті: прості способи заощаджувати на покупках - 9 hours назад
-
Новинка у VARUS: Ікра кети Origin 200 г — преміальна якість зі знижкою до -35% - 16 hours назад
-
Нове печиво MONIKA ТМ Varto у супермаркетах VARUS: класика, що тане у роті - 17.02.2025
-
Ігристе для першого побачення та Дня Закоханих: новий випуск подкасту “Антискептик” від MAUDAU - 12.02.2025
-
У VARUS назвали 5 трендів розвитку ринку ритейлу у 2025 році - 07.02.2025
-
5 поширених страхів онлайн-замовлень продуктів: як VARUS.UA допомагає їх подолати - 23.01.2025
-
Фітосанітарні заходи не поширюються на дерев’яні діжки для вина та спиртних напоїв, що нагрівалися в процесі виготовлення - 16.01.2025
-
Виробник спиртного напою не може двічі оскаржити рішення органу сертифікації, але може скаржитися до Держпродспоживслужби - 15.01.2025
-
Безалкогольна класика. В Україні з’явився Guinness 0.0 - 27.12.2024
-
Віскі без секретів: новий епізод подкасту «Антискептик» від MAUDAU - 24.12.2024
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy
Представляємо вашій увазі потужний захід для індустрії гостинності – «СПІЛЬНОТА»!
Партнер Bayadera Group – Diageo Bar Academy вперше організовує барний фестиваль. 2 насичених дні, з 11.00-19.00 відбудеться 28 семінарів та воркшопів, 16 дегустацій від досвідчених лідерів барної сфери. Подію створено командою Diageo Bar Academy, яка вже понад 10 років робить в Україні та світі індустрію гостинності кращою. Diageo Bar Academy була заснована в 2011 році та є найнадійнішим постачальником послуг з навчання професіоналів барної справи й індустрії гостинності в Україні та світі. Команда Diageo має на меті підтримку працівників сфери послуг задля підвищення кваліфікації спеціалістів, розвитку їхньої кар’єри, а також покращення стандартів якості в галузі.
Запрошуємо пізнати процеси організації ефективної роботи бару, магію створення коктейлів, дізнатись переваги інгредієнтів, відкрити секрети подачі та поєднання текстур напоїв, а також спробувати коктейлі від найкращих барів і барменів України.
Серед тем лекцій:
- Зробити так, щоб вас почули:як презентувати ідеї
- Барний консалтинг очима власника бізнесу
- Як готувати і подавати креативні ідеї
- Як стягнути життя, війну і бар ОДНОЧАСНО?
Серед тем воркшопів:
- Tanqueray смаковий
- Ketel One Bloody Mary Brunch
- 70% аромату: в чому секрет?
- Досвід Zacapa
- Dry Martini. Від легендарної подачі до сучасної класики
Серед спікерів:
- Дмитро Камбер — Керівник бару The Fitz, Одеса. Бренд-амбасадор компанії Diageo.Тренер Diageo Bar Academy
- Дмитро Коломієць- Бренд-амбасадор резервних брендів компанії Diageo в Україні
- Роман Дерега-Підприємець, тренер, експерт з презентацій.
- Міла Черній — Головна редакторка Barout media. Амбасадорка BARTA toolsв Іспанії. Спікерка Parovoz Bar Science. Спікерка Athens Bar Show 2022, 2023. Спікерка Mirror Hospitality Expo 2023.
Повний перелік та детальна програма тут:
27-28 квітня
М. Київ, вул. Михайла Грушевського,3 (GNRTR)
Захід буде корисним: барменам, маркетологам, власникам йкерівникам барів та поціновувачам якісних напоїв.