-
Мемна доставка: як завоювати серця аудиторії через гумор - 17.12.2024
-
Корисні крем-супи: історія, популярність і рецепти - 12.12.2024
-
3 кращі рецепти гарячого шоколаду для затишних вечорів - 04.12.2024
-
ТОП страв з білої риби - 27.11.2024
-
Кращі запіканки для ситної вечері - 21.11.2024
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
Український ресторатор Савва Лібкін випустить книгу «Бізнес по-одеськи»
Незабаром світ побачить книга-новинка «Бізнес по-одеськи. Як побудувати мережу, не втративши себе» від Савви Лібкіна, успішного українського ресторатора, власника ресторанів «Дача», «Тавернетта», «Компот», візіонера ресторанної премії «Сіль» і хранителя традицій одеської кухні.
Співавтором книги став київський письменник, журналіст і сценарист Антон Фрідлянд. Новодрук вийде у видавництві BookChef, реліз книги заплановано на кінець лютого 2021 року.
«Бізнес по-одеськи» — відверта і надихаюча історія про становлення Савви Лібкіна як ресторатора і бізнесмена, від початку кар’єри і перших ресторацій до власної мережі ресторанів, поціновувача одеського стилю життя, знаного далеко за межами країни.
У своїх бізнес-мемуарах Савва ділиться власним досвідом про те, як відкрити ресторан і не прогоріти, як за допомогою правильного позиціонування створювати черги в ресторани, про секрети ведення бізнесу в періоди кризи і про те, як фокусування бізнесу допомагає зробити його унікальним і успішним.
Прочитавши книгу, ви дізнаєтеся:
- про дитинство і перші кроки в бізнесі одного з найвідоміших рестораторів України;
- про принципи Савви Лібкіна у справах і повсякденному житті;
- про шлях та відкриття мережі ресторанів, відомої далеко за межами Одеси.
Ця книга — інсайдерське одкровення від справжнього гуру ресторанного бізнесу, автор наводить чесний аналіз перемог і помилок, яких встиг припуститися у житті:
“Моя третя книга має назву «Бізнес по-одеськи», але могла б називатися й «Бізнес по-лібкінськи». Тому що, працюючи над цією книгою, я спираюся лише на власний досвід — іншого я не маю. Я розповім про те, як відкривав ресторани і як закривав їх, як заробляв гроші і як їх втрачав, як знаходив партнерів і як розставався з ними, розповім про прочитані книги й про написані. Я писав її для рестораторів — нинішніх і майбутніх, а також для всіх, хто займається бізнесом, любить Одесу і знає, що іронічний погляд на світ — найбільш правильний”, — прокоментував Савва Лібкін.
“Це перша бізнес-книга від Савви Лібкіна і вона точно вразить читачів своєю відвертістю, легкістю і глибиною висновків одночасно. Ця книга про те, як смакує бізнес: без готових рецептів успіху, проте із мудрістю успішного підприємця. Книга вийде друком двома мовами: наклад російською заплановано на 26 лютого, а українською — на 25 березня 2021 року”, — розповів Вадим Савельєв, директор з маркетингу видавництва BookChef.
Для читачів, які прагнуть отримати бізнес-новинку найпершими, коли ще відчувається неймовірний запах свіжого друку, ми відкриваємо передзамовлення: https://libkin.bookchef.ua/
Відео-звернення Савви Лібкіна до своїх читачів з приводу виходу книги.
Друзі про Савву:
«В Одессу едут за морем, атмосферой, слушать как говорят местные жители и за одесской кухней. Савва Либкин и его гастрономические проекты «Компот», «Тавернетта» и «Дача» — часть этого явления. Рестораны одесской кухни можно встретить в Нью-Йорке, Хабаровске, Тель-Авиве, Киеве и Берлине. Это единственная кухня имени Города, где она родилась, все остальные кухни имени стран — китайская, мексиканская, итальянская. Я прочитал книгу с удовольствием, она интересна, после неё отличное послевкусие, и хочется пить чай с черешневым вареньем в «Даче», размышлять и делать выводы. Когда Одесса и «Дача» временно недоступны, можно просто открыть эту книгу в любой части мира и представить, что ты уже там» , — Євген Черняк.
«Первые две книги Саввы были с рецептами. Но он не только повар, не только бизнесмен. Он художник. Поэтому к каждому ресторану, каждому блюду и почти к каждой фразе он относится как к творческому акту. Поэтому в ресторанах не только красиво, но и интересно. Вкусно. При любых обстоятельствах.
Книга — это коллекция абсолютно одесских вызовов, ситуаций, находок и персонажей, переживаний и достижений. Она не только передаёт дух времени, но также содержит рецепты. Правда не блюд, а жизни”, — Андрій Федорів.
«Одессит — самый требовательный клиент в мире. Это я утверждаю ответственно, так как сам в Одессе вырос. С форшмаком матери каждый житель нашего города впитал высочайший уровень качества и вкуса пищи. И всю жизнь, в какой бы стране не оказался, он ищет, чтобы было хотя бы не перемаслено, уже молчим о том, чтобы близко к домашнему.
Попытка читателя оценить деловой путь Саввы Либкина будет неудачной без понимания описанной выше тонкости. Помните, что Савве удалось накормить людей с максимально высоким уровнем придирчивости к каждому помидору в салате. Если уж покорил эту высоту, дальше перед тобой открыты все пути, и я от души желаю моему дорогому другу процветания», — Андрій Ставніцер.
Про авторів
Савва Лібкін (автор книги) — успішний український ресторатор. Засновник компанії «Ресторани Савви Лібкіна», власник ресторанів «Дача», «Тавернетта», «Компот». Автор бестселерів «Моя одесская кухня» та «Одесское застолье от Привоза до Дерибасовской». Хранитель традицій одеської кухні й поціновувач одеського стилю життя.
Антон Фрідлянд (співавтор) — відомий київський письменник, журналіст та сценарист. Автор семи книг, серед яких – «Запах шахмат», «День Банана» та «Дорогое удовольствие». В якості автора співпрацював із багатьма відомими журналами та порталами, як-от «Новое время» і «Playboy». Давно закоханий в Одесу і вважає її своєю другою домівкою.
Про видавництво
BookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику в нас перекладають фани жанру, а книжки для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книжки, що формують особистість.