-
Смаки Європи: місяць знижок на імпортні товари у мережі VARUS - 03.05.2024
-
Секрети здорового перекусу: страви, які допоможуть зберегти енергію та підтримати активність впродовж дня - 26.04.2024
-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 18.04.2024
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
На виноробні KOBLEVO розпочався сезон збору врожаю винограду! Вітаємо виноградарів!
Зранку на виноградниках кипить робота, вже налиті сонцем ягоди збирають задля створення кращого натурального вина KOBLEVO.
Розпочали збір врожаю з білого винограду, бо саме він достигає першим. Наразі виноградарі збирають ранні білі та мускатні сорти, а саме Irsai Olivér, Chardonnay, далі почнуть збирати Aligote.
На підприємстві впроваджено ручний збір, що гарантує високу якість майбутнього вина.
У лабораторії компанії відзначають, що врожайність білих сортів цього року достатньо хороша, адже погодні умови були сприятливими.
Також відзначають, що, якщо погода збережеться сухою, то з наступного тижня продовжать збирання сорту Sauvignon, Riesling, Rkatsiteli. А потім приступлять до збирання більш пізніх сортів. Урожай винограду в господарстві збиратимуть до кінця вересня.
Пропонуємо Вам на власні очі побачити безкраї виноградники, що є найбільшими в Україні, ознайомитись як функціонує найбільше виноробне підприємство країни та відчути магію створення вина почувши про всі етапи виробництва від виноробів: