-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 13.05.2025
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 13.05.2025
Місяць грузинської кухні від шефа Стумарі в Швеції
З 6 по 25 травня в гастропабі Tidbloms в місті Ґетеборг, другому за величиною місті в Швеції, пройшов «Місяць грузинської кухні» на чолі з шеф-кухарем кафе «Стумарі» з міста Суми — Темуром Ніканова.
Про те, як це було розповів директор міжнародного напрямку F&B Reikartz Hotel Group — Харальд Шьостром: «Підготовка почалася ще на початку березня, ми з Темуром відібрали 7 кращих вин із виноробні Schuchmann і склали традиційне грузинське меню: хінкалі, хачапурі, пхали, баклажани і 4 класичних м’ясних страви. Після запуску «місяця грузинської кухні» в Tidbloms ми помітили, що кількість гостей збільшується з кожним днем. На останньому тижні було 132 онлайн-бронювання та 128 бронювань через телефон. Це більше, ніж будь-коли раніше. Гостям сподобалась грузинська кухня, дехто навіть просив покликати кухаря, щоб подякувати йому особисто. Питання, яке особливо хвилювало всіх: чи будемо ми знову проводити подібні заходи і коли. Цей місяць показав нам, що попит на грузинську кухню є не тільки в Україні. У планах компанії провести ребрендинг ресторану Tidbloms і вже у вересні цього року запустити першу кав’ярню «Стумарі» за межами України».
Подивитися, як пройшов «Місяць грузинської кухні» можна на сторінках соціальних мереж Tidbloms pub & restaurang: facebook i instagram.
Джерело: Reikartz Hotel Group