-
Секрети здорового перекусу: страви, які допоможуть зберегти енергію та підтримати активність впродовж дня - 26.04.2024
-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 18.04.2024
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
-
День святого Патрика: тематичні рецепти - 14.03.2024
Андрей Худо в составе жюри Ресторанной премии СОЛЬ
Андрей Худо вошел в состав жюри Ресторанной премии СОЛЬ в 2015 году.
Андрей Худо – ресторатор из Львова, основатель и совладелец Холдинга эмоций !FEST, в который входит больше 20 концептуальных заведений:«Криївка», «Львівські пляцки», «Мазох-cafe»,«Найдорожча ресторація Галичини», «Львівська копальня кави», «Дім легенд». Известную по всей Украине и за ее пределами «Криївку» уже в первый год работы посетило миллион гостей.
Задача членов жюри Ресторанной премии СОЛЬ – оценить рестораны, которые вышли в финал Премии в 10 номинациях в 5 крупнейших городах Украины: Киеве, Львове, Одессе, Харькове и Днепропетровске. Оценивание будет происходить посредством тайного посещения ресторанов.
Напомним, рестораны судейской коллегии не принимают участия в Премии.
Победители Премии будут объявлены во время III торжественной Церемонии награждения Ресторанной премии СОЛЬ в декабре 2015 года в отеле InterContinental Kyiv.
Источник: Ресторатор Украина