-
Почну з понеділка: складаємо кошик продуктів для правильного харчування - 28.05.2025
-
Нові чипси ВТМ Varto з різними смаками вже у VARUS - 27.05.2025
-
До Дня Києва у MAUDAU випустили комбучу зі смаком “Київського бузку” - 23.05.2025
-
Справжній смак італійських традицій: TM Origin представляє новинку — масло вершкове 82% - 22.05.2025
-
Як з VARUS.UA легко зібрати кошик для дачного вікенду: добірка товарів і готових ідей - 19.05.2025
-
5 неочікуваних речей про текілу, які ми дізналися з подкасту MAUDAU - 16.05.2025
-
Як кияни готуються до пікніків і барбекю сезону: що замовляють на VARUS.UA - 15.05.2025
-
Маленькі травневі задоволення на VARUS.UA: як перетворити покупки на свято - 14.05.2025
-
Топ замовлень навесні: що обирають клієнти і чому. Головні гастрофаворити на VARUS.UA - 13.05.2025
-
Що сказали б продукти, якби вміли говорити? - 13.05.2025
Андрей Худо в составе жюри Ресторанной премии СОЛЬ
Андрей Худо вошел в состав жюри Ресторанной премии СОЛЬ в 2015 году.
Андрей Худо – ресторатор из Львова, основатель и совладелец Холдинга эмоций !FEST, в который входит больше 20 концептуальных заведений:«Криївка», «Львівські пляцки», «Мазох-cafe»,«Найдорожча ресторація Галичини», «Львівська копальня кави», «Дім легенд». Известную по всей Украине и за ее пределами «Криївку» уже в первый год работы посетило миллион гостей.
Задача членов жюри Ресторанной премии СОЛЬ – оценить рестораны, которые вышли в финал Премии в 10 номинациях в 5 крупнейших городах Украины: Киеве, Львове, Одессе, Харькове и Днепропетровске. Оценивание будет происходить посредством тайного посещения ресторанов.
Напомним, рестораны судейской коллегии не принимают участия в Премии.
Победители Премии будут объявлены во время III торжественной Церемонии награждения Ресторанной премии СОЛЬ в декабре 2015 года в отеле InterContinental Kyiv.
Источник: Ресторатор Украина