-
Кращі запіканки для ситної вечері - 2 hours назад
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
-
Е-система обігу алкоголю, тютюну та рідин в електронних сигаретах запрацює з 2026 р. - 11.10.2024
-
ТОП-5 рецептів з цвітної капусти: як урізноманітнити осіннє меню - 11.10.2024
Двенадцатый фестиваль Уличной Еды
18 Июль — 19 Июль
С 11:00 (18 Июль) до 23:00 (19 Июль)
Платформа арт-завод
ул. Беломорская, 1а, Киев
Настоящий бограч можно приготовить исключительно в казане на костре. И никак иначе.
Шесть часов надо для приготовления этого блюда венгерской кухни. Именно так, по правильному рецепту, будут готовить бограч наши резиденты Hamonbaby на Двенадцатый фестиваль Уличной Еды.
Ученые утверждают, что гриль наиболее позволяет сохранить все полезные свойства овощей. На Двенадцатом фестивале уличной еды мы будем готовить полезную и вкусную уличную еду. Присоединяйтесь!