-
Смаки Європи: місяць знижок на імпортні товари у мережі VARUS - 03.05.2024
-
Секрети здорового перекусу: страви, які допоможуть зберегти енергію та підтримати активність впродовж дня - 26.04.2024
-
Збалансоване харчування: як створити меню з рослинних продуктів під час посту - 18.04.2024
-
Корисні напої для заряду енергії та підтримки здоров’я: ТОП-10 рецептів смузі - 11.04.2024
-
Презентуємо потужний барний фестиваль «Спільнота» від Diageo Bar Academy - 10.04.2024
-
Як змінились алкогольні вподобання українців. Аналітика VARUS.UA - 10.04.2024
-
Весняний калейдоскоп: розпочинаємо місяць здорового харчування з VARUS - 02.04.2024
-
Весняний раціон: добірка рецептів легких салатів - 29.03.2024
-
Планову, швидку чи самовивіз: яку доставку обирають українці. Аналітика VARUS.UA - 22.03.2024
-
Масниця 2024: як за рік змінилися ціни на продукти для млинців - 15.03.2024
Корпоративное окультуривание: законы формирования пространства для персонала
Спикер: Станислава Стефановская.
Тренер в бизнес школе PROFI Space, Директор по персоналу в ресторанах Геннадия Медведева Grill do Brasil, Star Burger, Noodle Doodle. Психолог, мастер-коуч. Более 10 лет успешного опыта работы в сфере управления персоналом. Более 5 лет тренерской и консультационной работы по вопросам управления персоналом, выстраивания HR-систем, развития управленческих навыков у руководителей, профессионального (карьерного) развития, тайм-менеджмента, профориентации и подготовки к трудоустройству. Автор профессиональных публикаций по управлению и развитию персонала.
О чем поговорим:
- выбор дискурса;
- формирование образа идеального сотрудника;
- атрибуты корпоративного пространства;
- ритуальная магия.
Кому будет интересно:
- HR- менеджерам
- Руководителям проектов
- Собственникам малого и среднего бизнеса.
КОГДА: 07 февраля, 19:00
ГДЕ: образовательное пространство InVega (Киев, ул. Рыбальская, 22, БЦ Башня №5, подъезд №15)
СТОИМОСТЬ: 250 грн.
Мы рады вашим звонкам! 😉
+38044-594-70-09
+38063-623-02-25