-
Кращі запіканки для ситної вечері - 5 hours назад
-
Як започаткувати власний бізнес: для підприємців презентували освітній відеокурс - 15.11.2024
-
Жодних застуд: 5 гарячих напоїв для підтримки імунітету - 12.11.2024
-
5 страв, які ви полюбите восени - 08.11.2024
-
Гелловін 2024: креативні страви для вечірки - 29.10.2024
-
“Стратегічний запас”. Які продукти тривалого зберігання варто мати вдома? - 24.10.2024
-
ТОП-5 страв: культурне та гастрономічне значення сирів в Україні - 22.10.2024
-
Сирний фестиваль: незвичні поєднання або з чим найкраще смакує сир - 14.10.2024
-
Е-система обігу алкоголю, тютюну та рідин в електронних сигаретах запрацює з 2026 р. - 11.10.2024
-
ТОП-5 рецептів з цвітної капусти: як урізноманітнити осіннє меню - 11.10.2024
Учасники HoReCa Show Lviv 2016 змагатимуться у приготуванні та дегустації напоїв
У рамках найбільшого в Україні фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv пройде BROWN Meeting – три чемпіонати з приготування кавових напоїв, коктейлів та дегустації чаю, які організовує партнер фестивалю BROWN.
Розпочнуть змагання, 9 листопада, у день відкриття фестивалю, із Speed mixing, тобто з обрання найспритнішого бармена, який зможе приготувати задану кількість коктейлів без втрати якості.
Конкурс складатиметься з двох етапів. У першому, завдання конкурсантів полягатиме у тому, аби відкрити 12 скляних пляшок з напоями, без розливів та бою пляшок. У другому – кожен учасник готуватиме на швидкість задану кількість коктейлів за різними рецептурами, дотримуючись усіх правил приготування, точності наливу інгредієнтів, акуратності у роботі та правильності подачі. Власне найважливішивими критерієм для цього типу змагання є час та збереження якостей приготованих напоїв. Переможця визначатимуть за сумою часових показників з урахуванням штрафного часу. Суддівство здійснюватимуть Борд-Директори Всеукраїнської Асоціації Барменів.
Вже наступного дня, 10 листопада, у чемпіонаті Coffee In Good Spirits змагатимуться бариста з приготування кавових напоїв із алкоголем. Учасники готуватимуть чотири напої: два за авторськими рецептурами, в яких поєднають каву та п’янкі трунки, а також дві «Кави по-ірландськи», що є обов’язковим напоєм конкурсу. Жюрі оцінюватимуть напої за виглядом, смаковими якостями та технікою роботи бариста. Змагання відбуватиметься у повній відповідності до Правил WIGS WBC, а його головним суддею стане чемпіон світу George Koustoumpardis.
[su_slider source=»media: 3439,3438,3436″ limit=»19″ link=»image» target=»blank» width=»840″ height=»500″ title=»no» arrows=»no»]
Завершить триденне змагання TeaTasters Championship – чемпіонат дегустаторів чаю, що обере кращих професіоналів, які продемонструють швидкість і точність у розпізнаванні смакових відмінностей та ароматів сортів чаю.
…Три чашки з чаєм розміщують у вигляді трикутника, дві з них будуть наповнені ідентичним сортом чаю. Чашка з іншим сортом має мітку на дні, по ній визначають чи правильний вибір зробив учасник. Скуштувавши чаю з кожної чашки, оцінивши їх візуально, за ароматом та за смаком учасники визначають чашку в трикутнику з іншим сортом чаю якомога швидше. У першому раунді дегустаторам доведеться спробувати вісім таких трикутників (24 чашки). Кращі вісім учасників, котрі найточніше визначать відмінні сорти чаю з найменшими затратами часу, потраплять у півфінал. До фіналу ж дійде лише квартет професіоналів… Хто стане найкращим? Дізнаємося вже 11 листопада.
Змагання Tea Testing відбуватимуться за правилами Міжнародного Чайного Чемпіонату Tea Masters Cup і згідно з міжнародними стандартами. Головним суддею і наставником для всіх учасників стане Константин Мазурик – засновник бренду Teahouse і координатор Чемпіонату в Україні.
Призовий фонд кожного з чемпіонатів становить 10 000 грн.
Дізнатися детальніше про умови реєстрації до участі у конкурсах: http://brown.com.ua/festival.html
Придбати квиток можна тут: https://gastroli.ua/tickets/horeca-show/buy
Поспішайте отримати свій квиток у світ ресторанних знань, рішень та смаків!
Нагадаємо, що найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу – HoReCa Show Lviv відбуватиметься 9 -11 листопада у львівському виставковому центрі Південний-EXPO (вул. Щирецька, 36) й поєднає на одному майданчику міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів і рестораторів.
HoReCa Show Lviv – три дні, чотири тисячі квадратних метрів, десятки рестораторів і готельєрів, сотні кухарів, тисячі відвідувачів. Знання, контакти, рішення. Смаки та емоції. Живе спілкування. Тут будуть усі!
Стежте за новинами HoReCa Show 2016:
https://www.facebook.com/HorecaSHOWlviv/
Головні організатори: ТД «S-PROF», WEST CHEF GROUP
Партнери з проведення заходів: U.S. Meat Export Federation, «Арго», «Львівські Ярмарки», «Трускавецька».
Iнформаційні партнери: «Готельєр & Ресторатор», «Львівська Хвиля», «Егоїст», «Maxymus», «5 канал», «Афіша».
За підтримки: Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради.