Осіннє різномаїжжя у VARUS: акційні пропозиції на українські та імпортні товари

Початок осені — час для повернення до навчання та роботи після літнього відпочинку, оновлення гардеробу та насолоди затишними вечорами з горнятком гарячого напою. А ще це чудова нагода для нових кулінарних відкриттів. Щоб вересень був наповненим різномаїжжям, мережа VARUS підготувала тематичний каталог з акційними пропозиціями та цікавими рецептами страв.

Протягом усього місяця в супермаркетах VARUS на вас чекають десятки товарів від українських та міжнародних виробників за вигідними акційними цінами. Завантажуйте новий тематичний каталог на VARUS.UA Все та насолоджуйтесь величезним асортиментом товарів за приємними цінами.

За традицією, для тих, хто шукає гастрономічного натхнення, кулінарна блогерка та авторка кулінарного сайту Світлана Климовська поділилась незвичайним рецептом. Майстриня розповідає, як приготувати апетитні міні-бабки з соусом песто та сиром, які чудово пасуватимуть до будь-якої нагоди. А придбати всі необхідні інгредієнти можна у магазинах VARUS або замовити із доставкою додому на  VARUS.UA.

Хоч літо вже закінчилось, вересень ще радує нас теплими днями. Саме час скористатись нагодою та провести ще декілька приємних днів на природі. Не забудьте взяти з собою свіже м’ясо або сосиски, адже у нашому тематичному каталозі вони представлені за вигідними цінами!

Початок осені — це також час, коли потрібно особливо дбати про свій імунітет і насичувати організм корисними речовинами, щоб підготуватись до зимових холодів. Окрім свіжих овочів і фруктів, важливо додати до раціону рибу та морепродукти. М’ясо риби багате на корисні речовини, такі як фтор, цинк, мідь і йод, які потрібні для підтримки здоров’я та належної роботи організму.

Коли вечори стають прохолоднішими, так і хочеться додати їм затишку, тепла та приємних моментів. Надійними супутниками в цьому стануть ароматна кава та смачний шоколад, які ви знайдете за спеціальними цінами в каталозі. Обирайте найкращі осінні продукти на VARUS.UA або в найближчому магазині мережі. Зігрівайтеся осінніми смаками разом із VARUS!

Серед акційних пропозицій — усе, що може знадобитись на кожен день та для особливої події: м’ясні та рибні делікатеси, різноманітні сири, алкогольні напої, солодощі та багато іншого. Тож завітайте за тематичними товарами до найближчого магазину VARUS або замовляйте на VARUS.UA.

VARUSнаціональна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.